18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
GreXiu 2015-03-21, 16:13
powinien się nazywać "Kosmokrator"
Zgłoś
Tassadar 2015-03-21, 16:16 2
W kerbalu byłem dumny jak mi się udało wylecieć na orbitę jakimś klocem żelbetowym, a i to wymagało miliarda prób. A tutaj jakie zaawansowanie.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
gumofc 2015-03-21, 18:35
Pokaż ludziom coś nowego czego nie widzieli - zero zainteresowania. Pokaż coś co i tak widzieli milion razy - w chuj popularność.
Zgłoś
Insejn 2015-03-21, 18:51
@RmX
kurwa mać, co z tego, że się zderzymy? Przecież planety kręcą się tak wolno ( orbity wokól gwiazd, juz nie mówiąc o oddziaływaniu między planetami, między innymi galaktykami, gromadami, super gromadami etc), że jest tak małe prawdopodobieństwo, że się z czymś zderzymy.
Zresztą za 2 mln lat to ja się, martwie czy będzie jeszcze taka Ziemia.
Zgłoś
kawkaman 2015-03-21, 19:14
wprost uwielbiam oglądać na sadolu te chujowe animacje robione w paincie <3
Zgłoś
Rogovic 2015-03-21, 19:36 3
kawkaman to jest animacja z gry. Gra na niskich detalach alby mieć więcej fpsów i nie zrobić sobie w pokoju sauny

Widać jak ma precyzyjnie wyliczone paliwo, większość manewrów wykańcza na oparach.
Zgłoś
panzer_IVh 2015-03-21, 19:48 3
ktoś wie jakie on ma po instalowane mody? szacun że zrobił to bez mechjeb'a
Zgłoś
goniec94 2015-03-22, 1:54
@kawkaman w tej grze nie chodzi o grafikę ale o mechanikę, a akurat ona nadrabia tym że grafika wygląda jak z 2007
Zgłoś
pemb 2015-03-22, 22:07
Za Kerbale zawsze piwo.
"w tej grze"
W sumie to nawet nie gra, tylko symulator programu kosmicznego.
"wprost uwielbiam oglądać na sadolu te chujowe animacje robione w paincie <3"
Jesteś debilem dla którego grafika jest ważniejsza od mechaniki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów