📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W kerbalu byłem dumny jak mi się udało wylecieć na orbitę jakimś klocem żelbetowym, a i to wymagało miliarda prób. A tutaj jakie zaawansowanie.
kurwa mać, co z tego, że się zderzymy? Przecież planety kręcą się tak wolno ( orbity wokól gwiazd, juz nie mówiąc o oddziaływaniu między planetami, między innymi galaktykami, gromadami, super gromadami etc), że jest tak małe prawdopodobieństwo, że się z czymś zderzymy.
Zresztą za 2 mln lat to ja się, martwie czy będzie jeszcze taka Ziemia.
kurwa mać, co z tego, że się zderzymy? Przecież planety kręcą się tak wolno ( orbity wokól gwiazd, juz nie mówiąc o oddziaływaniu między planetami, między innymi galaktykami, gromadami, super gromadami etc), że jest tak małe prawdopodobieństwo, że się z czymś zderzymy.
Zresztą za 2 mln lat to ja się, martwie czy będzie jeszcze taka Ziemia.
wprost uwielbiam oglądać na sadolu te chujowe animacje robione w paincie <3
kawkaman to jest animacja z gry. Gra na niskich detalach alby mieć więcej fpsów i nie zrobić sobie w pokoju sauny
Widać jak ma precyzyjnie wyliczone paliwo, większość manewrów wykańcza na oparach.
Widać jak ma precyzyjnie wyliczone paliwo, większość manewrów wykańcza na oparach.
ktoś wie jakie on ma po instalowane mody? szacun że zrobił to bez mechjeb'a
@kawkaman w tej grze nie chodzi o grafikę ale o mechanikę, a akurat ona nadrabia tym że grafika wygląda jak z 2007
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów