18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
elektrycerz 2015-03-20, 20:22
Może na jakiejś planecie daleko od naszej galaktyki znajduje się stary sadol. Al tutaj go na pewno nie ma.
Zgłoś
oneshott 2015-03-20, 20:59 3
I dziura ozonowa dwa razy wieksza, a wlasnie zielone kurwiszony zapomnieliscie juz o ozonie?

czxczxczxc
Zgłoś
-UnStopaBle- 2015-03-20, 21:24
Ale będzie boom jak pierdolnie podczas startu
Zgłoś
Quaswerty 2015-03-20, 21:24 13
Kurwa to się wydaje wręcz nie możliwe.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
piotrek22g 2015-03-20, 21:32 8
Jesteśmy na planecie, a raczej na ziarnku, pyłku w kosmosie. Co więcej ten pyłem zostanie zniszczony i wiemy o tym (scenariuszy jest kilka). Musimy coś skolonizować.
Fajnie będzie uratować Ziemię jako planetę prawdopodobnie macierzystą i zrobić z niej muzeum ludzi pierwotnych, ale przetrwanie samo w sobie jest ważniejsze. Trzeba patrzeć dalej i choć to przeczy naszej naturze, bo ani my ani nasze dzieci (potomkowie) na 99.999% nie opuszczą tej planety i zostaną czekając na niższe ceny ewakuacji, lub zagładę.
Wiem, że dziura ozonowa wygląda już jak ser, ale i tak zostanie zmieszczona razem z cała planetą. Nie należy tego rozumieć tak, że w takim razie palmy oponami w piecach bo i tak chuj, chodzi o to by nie przedkładać pseudo ekologii ponad przetrwanie gatunku i warunki życia.
Podobnie jest z lodowcami, pierdolenie że się topią. Topią się, i co z tego?
Nie topią się już pierwszy raz, jeszcze nie raz powstaną, trzeba się przystosowywać. Czy ci zieloni naprawdę myślą, że planeta jest taka od zawsze i zawsze taka już będzie? Ziemia ociepla się dopiero po zlodowaceniu, a później znowu ochłodzi za jakieś kilkaset tysięcy lat. O ile ludzkość dotrwa.
Zgłoś
prawda 2015-03-20, 22:24
zieloni tak nie mysla, zieloni mysla jak tu wyrwac kase obywatelom pod jak najglupszym pretekstem tylko po to aby grupa ludzi byla bogaczami a reszta ludzi biedakami, poza tym leci w nasza strone galaktyka andromedy i jak doleci to bedzie jedna wielka pizda i chuj nawet wasz ksiazkowy bog nie pomoze
Zgłoś
kaiel 2015-03-20, 23:53 27
na Słońce polecimy w nocy

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
R................s 2015-03-21, 0:12 2
ja w kerbalu najdalej na księżyc dotarłem ale załoga wróciła cało na ziemię!
Zgłoś
RockyWood 2015-03-21, 12:04 14
cytat z opisu YT:

Cytat:

If you can't solve a problem with rockets you can solve it with more rockets

no tak...

Rock.
Zgłoś
Attero132 2015-03-21, 13:05 1
50 saturnów V połączyć i ogień
Zgłoś
Metalowyyy 2015-03-21, 13:20 4
Prędzej na sadolu spodziewałbym się śmiesznych kotów niż KSP. Piwko
Zgłoś
RmX 2015-03-21, 13:21 1
Zanim do nas doleci galaktyka Andromedy to będziemy już mieli teleporty połączone między innymi galaktykami my sami zamienimy się w "zielonych ufoludków" z technologią jaki nasz mózg teraz by nie ogarnął.
Zgłoś
a................d 2015-03-21, 14:23 1
Nie mógłby wyjść w atmosferze Wenus, składa się ona z CO2 i zostałby zgniecony jak robak.
Pierwsze próbniki radzieckie zostały zmiażdżone zanim dotarły do powierzchni.
Zgłoś
Sku3l 2015-03-21, 15:15
Czy taka skomplikowana konstrukcja... czy ja wiem? Robota jest bardziej pracochłonna żeby przeliczyć na potrzeby paliwa i mocy każdych silników z kolei żeby nabyć I i II prędkość kosmiczną w dwie strony i oddziaływania grawitacyjne. Tu właśnie silniki to byłby główny problem a już reszta rzeczy jak ta komora grawitacyjna co się tam obracała satelity itp to raczej rzeczy oczywiste. Ale i tak to jest wszystko takie bajkowe gdzie pierwszym przykładem już była grawitacja Wenus, drugim to jest że przy naszym napędzie jaki mamy to na ziemi już byśmy mogli tylko zeschnięte truchło pochować do ziemi. To jest wiele przykładów z wielu, ale oczywiście z roku na rok przełamujemy technologiczne bariery, jednym z przykładów jest na przykład silnik anihilacyjny(polecam poczytać dla ciekawskich ) który jest już sensowniejszym napędem, ale póki co to jeszcze projekty, pomysły, idee... Póki co to my do marsa dolećmy i wróćmy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów