📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
REsadER napisał/a:
To nie mogłeś stania i gadania wyciąć? Mam zbyt dużo do czynienia z babami które nic nie robią tylko właśnie stoją i gadają.akcja od 01:07
instrukcja
spróbuj też w realu, z babami może zadziała
No kur... Ja jestem w stanie zastosować się do instrukcji i przewinąć, chodzi mi o to że zamiast dodawać instrukcję mogłeś to wyciąć przed zapostowaniem. A tak to tylko marnuje nasz czas i dysk serwera Sadola.
Zaś w realu bab ze standardowym firmwarem przewinąć się nie da.
No kur... Ja jestem w stanie zastosować się do instrukcji i przewinąć, chodzi mi o to że zamiast dodawać instrukcję mogłeś to wyciąć przed zapostowaniem. A tak to tylko marnuje nasz czas i dysk serwera Sadola.
liczyłem na to, że w końcu się odważysz i zagadasz
Nie ma cycków, nie ma piwa. Proste.
Najważniejsze, że wszyscy mają kagańce na ryjach. Wszyscy są bezpieczni, nikomu nic się nie stanie.
Z tego co zrozumiałem to poszło o maseczki - jedna twierdziła, że wystarczy tylko jedna maseczka, a druga że 3 zapewniają odpowiednią ochronę. Potem już poszło
Nie lubię jak kobiety się napierdalają. Uważam to za strasznie niekobiece.
Przemoc ma plec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów