no i po spacerze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tak mi się dźwięk z nagrania skojarzył: sadistic.pl/cieple-pozegnanie-chorych-swin-w-chinach-vt486215.htm
-Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
-Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
1. motórzysta zaczyna pajacować na swoim rumaku
2. wpierdala się w babki na spacerze
3. w wyniku wypadku spada mu kask
4. Kurwa wraca po 5 sekundach z kaskiem na głowie i kładzie się wśród ofiar swojego debilizmu
4. Kurwa wraca po 5 sekundach z kaskiem na głowie i kładzie się wśród ofiar swojego debilizmu
Dobra byla ta najmniejsza co szła pierwsza, poleciała najdalej i z największym impetem, a pierwsza wstała i od razu rześka.
Nogi u 3 z 4 obecnych kobiet, ja pierdzielę! Reszta zresztą też.
A jak byłam w Brazylii, widziałam same szony z napompowanymi tyłkami. Skąd to nagranie, warto jeszcze raz pojechać?
A jak byłam w Brazylii, widziałam same szony z napompowanymi tyłkami. Skąd to nagranie, warto jeszcze raz pojechać?
strike !
wojwod napisał/a:
Kurwa wraca po 5 sekundach z kaskiem na głowie i kładzie się wśród ofiar swojego debilizmu
No i?
Stara metoda.
Na Brooklynie doszło do wypadku z autobusem. Trupów nie ma, są ranni. Jęczą, trzymają się za głowy, brzuchy...
Do autobusu podchodzi żyd i pyta:
— Był już człowiek od ubezpieczeń?
— Nie — ktoś mu odpowiada.
Na co żyd podchodzi do kierowcy i mówi: poproszę jeden bilet, płaci i siada wśród rannych.
Najgorsze, że przez motopojebów giną niewinni ludzie. Bo jak taki pojeb ginie to nawet dobrze, ulga dla świata i społeczeństwa. Ale ludzi szkoda.
wojwod napisał/a:
1. motórzysta zaczyna pajacować na swoim rumaku
Po dokładnej penetracji filmu stwierdzam, że kask nie spadł.
majeńka napisał/a:
Nogi u 3 z 4 obecnych kobiet, ja pierdzielę! Reszta zresztą też.
O chuj ci debilu chodzi?
Czarnula w dżinsowych szortach najbardziej ogarnięta z towarzystwa. Kiblarz jak zgrabnie chciał wskoczyć z pozycji sprawcy do obozu ofiar
Najlepszy jest ten w kasku, no kurwa Bareja,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów