Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiedz że ćpun to ćpun, niezależnie jakie narkotyki bierze, nie
Dlatego też każdego alkoholika, który lubi sobie wypić dla towarzystwa piwko czy dwa z kolegami po pracy powinniśmy wsadzać do paki albo odrazu palić na stosie ?
Jak widzisz wyżej jest jednak jakaś róznica czy ktoś pije mało szkodliwe "piwko" czy wali wódke,tanie wina lub denaturat.
Jak dla mnie to palaczom trawki bardziej szkodzi ustrój prawny niż samo palenie.
W takim razie zrobic to samo ze sprzedawcami alkoholu,wiecie ile ludzi zmarnowalo sobie zycie przez picie?!Baaa ilu"ćpunow" znacie?(pewnie Ci wielcy przeciwnicy dragow nawet nie mieli z dragami do czynienia) a ilu meneli spotykacie codziennie?Bo ja wystarczy ze przejde sie po osiedlu i widze januszy ktorzy dzien w dzien pija i wygladaja jak najgorsze scierwo...
Dziwie sie ze sa jeszcze ludzie przeciwni narkotykom i tak zaślepieni ze nie widza co sie dzieje dookoła.
Imperator2012 jak mozesz byc na tyle glupi i byc takim hipokryta zeby mowic o zlym wplywie narkotykow gdzie dookola masz miliardy przykladow na to ze alkohol robi z ludzmi cos znacznie gorszego?
Btw. diler nie jest niczemu winien,on poprostu daje Ci wybor,nikt nikogo nie zmusza do brania chyba ze dalej wierzycie ze dilerzy stoja pod gimnazjum i rozdaja dzieciakom cukierki haha
Tak dzieje się wokoło przez takich kolesi jak ty i innych tobie podobnych. Wiesz co to przyzwolenie ??? Narkotyki stały się już dawno jak pizza, młodzi ludzie nie potrafią inaczej... zabawić się w towarzystwie jak tylko naćpać się na maxa. W dobrych czasach szło się do znajomych, kupowało się flaszkę, brało się fajną laskę ( laskę ! nie kolegę pedzia ) i rano miało się kaca. Teraz młodzi ludzie pozamykali się w domach, na forach są kimś w realu nikim, ciągła pogoń za karierą, zmianą statusu hehe doprowadziła do tego że psycha siada i pojawia się w ich życiu zupełnie niewinny dilerek... który za free daje im pomoc w postaci towaru. Darmowa działka jest wliczona w koszty i z czasem ci słabsi przychodzą po następną... i niczemu niewinny dilerek, jak pająk , zaciera ręce i liczy zyski.
ps. zapodaj temat o pijakach to dowiesz się jakie mam na ten temat zdanie, na razie piszemy o ćpunach więc pisze co o tym myślę i wiem z realnego świata nie z publikacji prasowych, opowieści z drzewa sandałowego wymyślonych przez zapalonych gimbusków... i rozmów dresików na klatkach schodowych którzy nic w życiu nie przeżyli i nic na ten temat nie wiedzą
W latach 90 było jasne, ćpun to ćpun, widać ich było na ulicach, chodzili w stałe miejsca na paszę a teraz ? Rozwój telefonii cyfrowej, ludzie komunikują się łatwiej, tel kom. Presja że każdy chce być kimś...każdy jest tudentem... wielu reprezentuje szlachetny zawód " SYN " to jak tu się przyznać że jest się ćpunem czy alkoholikiem ? ;P Jak ???
Tak dzieje się wokoło przez takich kolesi jak ty i innych tobie podobnych. Wiesz co to przyzwolenie ??? Narkotyki stały się już dawno jak pizza, młodzi ludzie nie potrafią inaczej... zabawić się w towarzystwie jak tylko naćpać się na maxa. W dobrych czasach szło się do znajomych, kupowało się flaszkę, brało się fajną laskę ( laskę ! nie kolegę pedzia ) i rano miało się kaca. Teraz młodzi ludzie pozamykali się w domach, na forach są kimś w realu nikim, ciągła pogoń za karierą, zmianą statusu hehe doprowadziła do tego że psycha siada i pojawia się w ich życiu zupełnie niewinny dilerek... który za free daje im pomoc w postaci towaru. Darmowa działka jest wliczona w koszty i z czasem ci słabsi przychodzą po następną... i niczemu niewinny dilerek, jak pająk , zaciera ręce i liczy zyski.
ps. zapodaj temat o pijakach to dowiesz się jakie mam na ten temat zdanie, na razie piszemy o ćpunach więc pisze co o tym myślę i wiem z realnego świata nie z publikacji prasowych, opowieści z drzewa sandałowego wymyślonych przez zapalonych gimbusków... i rozmów dresików na klatkach schodowych którzy nic w życiu nie przeżyli i nic na ten temat nie wiedzą
W latach 90 było jasne, ćpun to ćpun, widać ich było na ulicach, chodzili w stałe miejsca na paszę a teraz ? Rozwój telefonii cyfrowej, ludzie komunikują się łatwiej, tel kom. Presja że każdy chce być kimś...każdy jest tudentem... wielu reprezentuje szlachetny zawód " SYN " to jak tu się przyznać że jest się ćpunem czy alkoholikiem ? ;P Jak ???
Dobra ja wysiadam,widac kolejna ameba z wypranym mozgiem(albo przepitym?)
Widac ze masz takie pojecie o tym co moim rodzice ktorzy ogladaja TV calymi dniami
popatrzcie na te opakowania...nie widzieliście? to kurwa nie przewijajcię co 20 sekund, tylko obejrzyjcie całe! to pierdolone dopalacze, a dyskusja odnośne środka trwa już chuj wie ile...przemądrzali jak ja pierdole a pojęcia zero.
Smutny z ciebie człowiek.
pojawia się w ich życiu zupełnie niewinny dilerek... który za free daje im pomoc w postaci towaru. Darmowa działka jest wliczona w koszty i z czasem ci słabsi przychodzą po następną... i niczemu niewinny dilerek, jak pająk , zaciera ręce i liczy zyski.
Daj namiary na tego dilera... a zapomnialem to pewnie kolejna z dupy wysnuta historia.
Chcecie jarać, ok ale nie róbmy z tego takiej szopki, bo każdy musi wiedzieć, że "jestem za legalizacją".
Masz chyba za mało wiedzy z autopsji a za dużo z internetu w którym roi się od propagandy.
Ja tu nie mówię że "mj" nie jest przepustką do twardszych gówien, bo pośrednio jest, ale do wszystkiego trzeba podchodzić z głową, nie traktując tego jako jedyną alternatywę na pozbycie się stresu czy czegokolwiek innego.
Patrząc na Twoje wypowiedzi to jesteś kurewsko ograniczony, ja osobiście wole spotykać na ulicach wieczorami "spalonych" zrelaksowanych ludzi, niż tych co właśnie dokończyli pół litra i mają ochotę pozbawić mnie pary jedynek.
do @imperator2012
Nie namawiam do kupowania czy niekupowania bo wiem że tej fali nikt nie zatrzyma, nie zatrzyma bo sa ludzie którzy napędzają popyt a jak jest popyt to pojawiają się kolesia zapewniający dany towar.
Nikt z nas nie jest mistrzem zen i nie każdy młody człowiek z czasem będzie potrafił przestać, udaje się to małemu procentowi. Tak samo z wszystkimi używkami.
Narkotyki jak pedalstwo, stało się tematem numer 1 bo ludzie w tym siedzący chcą nam wszystkim wcisnąć że jest to normalne i słuszne ( bo akurat oni w tym tkwią i nie mogąc przestać ćpać i ukryć swojej orientacji rozgłaszają wszem i wobec że to dobre a dobrym nie jest ) tyle z mojej strony i życzę wszystkim zdrowia i żeby wszystkie wasze dzieci były czarne...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów