"Nikt z nas nie jest mistrzem zen i nie każdy młody człowiek z czasem będzie potrafił przestać, udaje się to małemu procentowi. Tak samo z wszystkimi używkami. "
Więc według ciebie zaledwie mały procent młodzieży nie jest alkoholikami? Przecież alko jest legalne, każdy powyżej 18 roku życia miał z tym styczność, więc idąc twoim tokiem myślenia mamy samych alkoholików w kraju.
A teraz na serio, przestań pierdolić i wyciągać jakieś urojone statystyki z dupy.
Nie wiesz co piszesz, pewnie jesteś kolejnym przygłupem który życie sobie przepala i robi z własnego mózgu jajecznicę...
Wiedz że ćpun to ćpun, niezależnie jakie narkotyki bierze, nie usprawiedliwiaj się tym wpisem i nie wciskaj sobie ża jek kupujesz ( bo chyba tak jest ) zioło czy fetę to jesteś kull. Od zioła się zaczyna, potem feta bo jest w tej samej cenie i dłużej trzyma... potem przychodzi czas na piguły i pianę w pysku, następnie szukasz więcej i wpierdalasz się głębiej i głębiej... jak masz pracę to kupisz kokę.
A jak jesteś na dnie i nie stać cię już na nic bo z domu wszystko co było cenne...wyniosłeś i sprzedałeś... stać cię właśnie na opisaną przez ciebie herę, kompocik potocznie. Jak cię nie będzie już stać bo w domu wszystko sprzedane, starzy pokapowali się że wszystko dajesz na ćpanie, trafisz na lokalny dworzec i będziesz dawał dupy za 20 zeta miejscowym pedałom i za zarobione pieniądze będziesz się nadal oddawał swojej pasji.... każdy kompociarz zaczynał od zioła i fety.
Chyba nie widziałeś ludzi i nie rozmawiałeś z nimi, co uznana przez ciebie za nic, fete, robi z ludzi i ich życia...
Jak ja widzę takie wpisy i kolejnych przygłupów którzy ujawniając się... wstawiają takim jak ty piwka( kolejne pokolenie ćpunów ) to się nawet cieszę, wojen od dawna nie ma więc selekcja naturalna, na własną prośbę... trwa
Nie no kurwa wkurwiłeś mnie takim pierdoleniem.
Pale zioło od 6 lat i kurwa nigdy nie sięgnąłem po nic innego typu feta koks itp więc nie pierdol farmazonów że ćpun to ćpun obojętnie co zażywa. Trawa nie prowadzi do tego że chce się przesiąść na coś mocniejszego kto Ci z takim tekstem wyskoczył że masz to w bani Zioło jest dużo lepsze niż ten popiepszony alkohol po którym ludzie odpierdalają i się napierdalają. Pale bo lubie i jestem normalnym cywilizowanym człowiekiem.. mam normalną dziewczynę normalną pracę normalne życie a to że lubię sobie z ziomami zapalić na wieczór by pobaniować lub popykać w konsolę nie znaczy że jestem ćpunem jak Ty to nazwałeś. Wszystko jest dla ludzi ktoś ma rozum nie sięgnie po twardsze narkotyki. Osoba która lubi sobie na wieczór browarka strzelić też ma być uznawana za alkoholika? pomyśl koleś zanim coś napiszesz... a nie nasłuchałeś się na chacie i w tv jakiś piepszonych farmazonów i wszystkich do jednego worka wrzucasz.
A jak ja czytam takich pseudo znawców od narkotyków co styczność mieli z nimi w telewizji, to mnie też chuj strzela. Nie pij piwa bo zostaniesz alkoholikiem, będziesz pić wódkę potem denaturaty itd. Idź prawić takie idiotyzmy w kościołach tam to łykają.
Wiedz że ćpun to ćpun, niezależnie jakie narkotyki bierze, nie usprawiedliwiaj się tym wpisem i nie wciskaj sobie ża jek kupujesz ( bo chyba tak jest ) zioło czy fetę to jesteś kull. Od zioła się zaczyna, potem feta bo jest w tej samej cenie i dłużej trzyma... potem przychodzi czas na piguły i pianę w pysku, następnie szukasz więcej i wpierdalasz się głębiej i głębiej... jak masz pracę to kupisz kokę.
A jak jesteś na dnie i nie stać cię już na nic bo z domu wszystko co było cenne...wyniosłeś i sprzedałeś... stać cię właśnie na opisaną przez ciebie herę, kompocik potocznie. Jak cię nie będzie już stać bo w domu wszystko sprzedane, starzy pokapowali się że wszystko dajesz na ćpanie, trafisz na lokalny dworzec i będziesz dawał dupy za 20 zeta miejscowym pedałom i za zarobione pieniądze będziesz się nadal oddawał swojej pasji.... każdy kompociarz zaczynał od zioła i fety.
Chyba nie widziałeś ludzi i nie rozmawiałeś z nimi, co uznana przez ciebie za nic, fete, robi z ludzi i ich życia...
Jak ja widzę takie wpisy i kolejnych przygłupów którzy ujawniając się... wstawiają takim jak ty piwka( kolejne pokolenie ćpunów ) to się nawet cieszę, wojen od dawna nie ma więc selekcja naturalna, na własną prośbę... trwa
Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba znać umiar. Problem taki sam jak z alkoholikami.
A Ty kurwa nam tu swój życiorys nakreślasz. Kogo obchodzą Twoje narkoperypetie?
Piję piwo od 6 lat i k***a nigdy nie sięgnąłem po nic innego typu denaturat wódka itp więc nie pie**ol farmazonów że alkoholik to alkoholik obojętnie co zażywa. Piwo nie prowadzi do tego że chce się przesiąść na coś mocniejszego kto Ci z takim tekstem wyskoczył że masz to w bani Piwo jest dużo lepsze niż ten popiepszony tytoń po którym ludzie dostają raka płuc i chrypkę gardła. Piję bo lubie i jestem normalnym cywilizowanym człowiekiem.. mam normalną dziewczynę normalną pracę normalne życie a to że lubię sobie z kumplami wypić na wieczór by pobaniować lub popykać w konsolę nie znaczy że jestem alkoholikiem jak Ty to nazwałeś. Wszystko jest dla ludzi ktoś ma rozum nie sięgnie po twardsze narkotyki....
Uważam że cwaniacy zajmujący się dilerką powinni dostawać w ryj za każdym razem i się z tego nie wycofuję.
Popieram powiem więcej teraz wstyd się przyznać że mnie np. brzydzą narkotyki bo zaraz będą uważać Cię za jakiegoś lamusa kurwa co się dzieje z tym światem kiedyś było nie do pomyślenia żeby ćpun (użytkownik jakichkolwiek narkotyków) chwalił się że lubi palić czy wciągać kurwa ten XXI w. kompletnie mnie dopierdala.