18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Kopek 2013-06-11, 14:27
Wydaje mi się, że nie ale jeśli nawet to mam już świetną odpowiedź xD
Zgłoś
M................1 2013-06-11, 14:29 14
@monto

Chlopie. Oto tutaj chodzi. Kto normalny wkurwial by 2 metrowych skinheadow? :p
Zgłoś
Myszka696 2013-06-11, 14:34 7
Ta babka z 2:54 wygląda jak pirat.. Dłuższą chwilę zajęło mi zorientowanie się,że to parasol a nie hak:D
Zgłoś
cerastes 2013-06-11, 14:39 2
przecież to jest ścierwo społeczne.. i ja mam ich kurwa tolerować ?

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
laqum 2013-06-11, 14:40
pyta.pl... lamuski... jak podszedł do mojego kumpla i spytał się czy jest gejem, on odpowiedział, że z jego rodzicami się nie upodabnia i ten gościu z mikrofonem buraka strzelił, nawet się nie odezwał....
Zgłoś
Cossmos 2013-06-11, 14:41 1
Ale tak na serio: na chuj? Po co? Jedyny argument - "jak zalegalizują, to państwo zarobi". Na czym kurwa zarobi? Na 1/1000000 społeczeństwa? Ten super zajebisty marsz, tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że to chujstwo do niczego nie jest potrzebne i jest zwyczajnym wymysłem. A Palikot korzysta z naćpanych debili, bo jest okazja. Jedna z największych szmat w polskiej polityce. Już stał po każdej stronie: katolików, pedałów, ateistów, patriotów, prawicowców, lewicowców, a teraz zgrywa głupka i popiera maryche i zdejmowanie krzyża. A wy ćmoki w to wszystko wierzycie i powtarzacie za nim "jebać krzyż, dawać zioło".
Zgłoś
koras1897 2013-06-11, 14:42 1
Zioło było jest i będzie. Dla mnie to jakiś kurwa absurd jest że jakiś rządowy śmieć mówi mi co wolno robić z moim ciałem a co nie.
Zgłoś
Lordzik92 2013-06-11, 14:43 2
Trawa powinna byc zalegalizowana, by mozna bylo normalnie uprawiac i sprzedawac swoj produkt (wolny rynek) ale zarazem powinien byc wprowadzony zakaz uzywania w miejscach publicznych tak jak podobnie zrobiono z alkoholem. Oraz 18+.
Niewarto powolywac sie na moralnosc, gdyz jest to prywatna sprawa kazdego czlowieka.

A na sprzedazy mozna by bylo dorobic, i stworzyc nowa turystyke
To samo powinni zrobic z alko, tak jak jest w krajach srodziemnomorskich, ze kazdy moze sprzedawac swoje trunki na ulicach. Bardzo dobre rozwiazanie dla dorabiajacych emerytow.
Zgłoś
Inferno777 2013-06-11, 14:47 1
Tak samo jak z pedałami na tych swoich pojebanych paradach. Jak ktoś lubi palić to niech sobie pali i już. Były pierwsze marsze ileś tam lat wstecz, wtedy można było jeszcze dać się nabrać, że to w ramach protestu przeciwko bardzo restrykcyjnemu prawu antynarkotykowemu w Polsce. A teraz - happeningi, na których lansuje się pan Palikot wśród najaranego tłumu zazwyczaj gówniarzy, który to motłoch myśli, że jak się wszyscy dookoła ubakają to będzie zajebiście i to jest cel całego MWK. Zaznaczę jeszcze, że jako podróżnik astralny nie jestem bynajmniej za zakazywaniem i karaniem za używki wszelkiej maści, ale na pewno takie marsze nie są fajne i nie pomogą nic w tej sprawie, a wręcz przeciwnie. Uff, lżej. Poproszę jeszcze o trochę maści na ból dupy.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-06-11, 14:47
Kurwa tak to nigdy nie zalegalizują jak ludzie będą szli żeby się najebać i robić syf. Ta sama mentalność co pedałów albo tego marszu szmat. Idą o coś niby walczyć robią gimelę i się dziwią że ludzie tego nie akceptują
Zgłoś
Seboolek 2013-06-11, 14:49 1
Te smarki najlepsze Nawet nie potrafił powtórzyć "patologiczna" tak jak należy.

Te smarki najlepsze. Nawet nie potrafił powtórzyć "patologiczna" tak jak należy.
Zgłoś
ValvePlsFix 2013-06-11, 14:54
@up a ja mysle, że to była chwila ciszy, ze względu na to jakimi idiotami jesteście.
"z jego rodzicami się nie upodabnia"

nie @up tylko @lakum
Zgłoś
goderz 2013-06-11, 14:54 1
@Cossmos

Pójdziesz na jakikolwiek marsz, protest czy pikietę i spośród tysiąca osób na pewno znajdziesz kilka pojebów ze zrytymi głowami z których zrobisz tak wyśmienity materiał jaki zrobiła pyta. "A wy ćmoki w to wszystko wierzycie" - Ty za to wierzysz w wiarygodność jakiegoś dennego materiału od dennych ludzi. Pomijam już fakt, że większa część fanatyków, zwolenników i aktywistów Wolnych Konopi nie popiera działań palikota, w tym ja, jednak dochód pieniężny musi skądś pochodzić, prawda?

Ludzie, takie materiały są robione dla beki i tak też trzeba je odbierać.
Zgłoś
qtacz 2013-06-11, 14:57
@Lordzik
po czesci sie z tobą nie zgadzam, jezeli by zalegalizowali marijuhuyjaen to powinna byc sprzedawana w sklepach i nasionkado kupienia do wlasnego domu bo tak to wyjdzie na ulice jeden z drugim ktorzy dolewali roznych rzeczy albo innego gowna zeby uroslo wieksze szybciej i zeby dawalo mocnego kopa a potem sie okaz ze sprzedal ci jakis syf
tak samo z alkoholem niby ok ale znowu ktos bedzie robil jakis alkochol i potem oslepniesz albo ci naspermi do butelki wymiesza a ty nei bedziesz wiedziec o tym

:dzidzi:
Zgłoś
czaspogardy 2013-06-11, 15:09
Choć jestem za legalizacją to na te marsze nie chodzę z kilku powodów:
-Ludzie w wolnych konopiach dzięki prohibicji mają pracę, wcale im na legalizacji nie zależy
-Palikot
-Gimbusy
-Debile
Potem wszyscy zdziwieni dlaczego nie ma legalizacji. Niepalący jak sobie wyobraża młodego marihuaniste to nie widzi normalnego człowieka, palącego od czasu do czasu trochę inny papieros tylko widzi jebanego gimba co ma gówno w głowie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów