Holaaa drogi kolego narkomanie, robić ze swoim ciałem możesz co ci się tylko podoba, palić zielsko, pić kreta do rur, nawet wkładać w dupę ośmiornicę jak ci się zamarzy. Tylko rób to w swojej budzie, żeby inni normalni obywatele nie musieli ciebie oglądać. Proste
@Lordzik
po czesci sie z tobą nie zgadzam, jezeli by zalegalizowali marijuhuyjaen to powinna byc sprzedawana w sklepach i nasionkado kupienia do wlasnego domu bo tak to wyjdzie na ulice jeden z drugim ktorzy dolewali roznych rzeczy albo innego gowna zeby uroslo wieksze szybciej i zeby dawalo mocnego kopa a potem sie okaz ze sprzedal ci jakis syf
tak samo z alkoholem niby ok ale znowu ktos bedzie robil jakis alkochol i potem oslepniesz albo ci naspermi do butelki wymiesza a ty nei bedziesz wiedziec o tym
Rynek sam ich zweryfikuje, tak ja ty wybierasz sobie ulubiona knajpke. Chujowe zarcie, ktos sie zatrul, reputacja stracona i pozamiatane.
Spojrz na monopol alko w PL (pisze monopol, bo lokalne browary zostaly sprzedane, a na mikro produkcje potrzeba zbyt kosztownej licencji i spelnienia norm), przez to korporacje przejmuja rynek i czy jakosc wzrasta?
To samo z trawa, dodawanie roznych specyfikow bardziej ma na celu zwiekszenie gramatury juz wysuszonego towaru, co odbija sie na jakosci. Ktora w PL jest masakryczna, gdyz towar jest zakazany i drogi...
Zreszta zapewniam cie, ze byli by uczciwy ludzie, ktorzy by chcieli sie wybic wlasnie jakoscia i dazyliby do jak najlepszych rezultatow. Gdy nie ma konkurencji jakosc jest ta sama, lub gorsza, i licza sie tlyko jak najwieksze zyski. Pamietaj o tym. Gdyz te prawo dotyczy wszystkiego co ma monopol.
Własnie zjebcu chodzi o to że nie wolno mi się kitrać w domu i palić.
Trawa powinna byc zalegalizowana, by mozna bylo normalnie uprawiac i sprzedawac swoj produkt (wolny rynek) ale zarazem powinien byc wprowadzony zakaz uzywania w miejscach publicznych tak jak podobnie zrobiono z alkoholem. Oraz 18+.
Niewarto powolywac sie na moralnosc, gdyz jest to prywatna sprawa kazdego czlowieka.
A na sprzedazy mozna by bylo dorobic, i stworzyc nowa turystyke
To samo powinni zrobic z alko, tak jak jest w krajach srodziemnomorskich, ze kazdy moze sprzedawac swoje trunki na ulicach. Bardzo dobre rozwiazanie dla dorabiajacych emerytow.
Mówisz tak, bo nie znasz ludzi, którzy przez zielsko sfiksowali. I tu nie należy się odwoływać do swojego doświadczenia (i mnie zdarzały się w liceum miesiące, w których dzień w dzień coś paliłem; później mi się po prostu znudziło). Gdybyście znali ludzi zmienionych przez zielsko, choćby nie wiem co, bylibyście przeciwnikami legalizacji. Oczywiście znam i takich, którzy nie mają podobnych problemów... Ale skąd początkujący palacz ma wiedzieć, czy to gówno zlasuje mu mózg?
ale jak jakaś pyta czy inne gówna to youtube żeby zaliczało im obejrzenia
Mówisz tak, bo nie znasz ludzi, którzy przez zielsko sfiksowali. I tu nie należy się odwoływać do swojego doświadczenia (i mnie zdarzały się w liceum miesiące, w których dzień w dzień coś paliłem; później mi się po prostu znudziło). Gdybyście znali ludzi zmienionych przez zielsko, choćby nie wiem co, bylibyście przeciwnikami legalizacji. Oczywiście znam i takich, którzy nie mają podobnych problemów... Ale skąd początkujący palacz ma wiedzieć, czy to gówno zlasuje mu mózg?
To samo mozna powiedziec o alko. To ze codziennie widze meneli, nieznaczy ze mam komus zakazywac picia... Owszem trawa zmienia, niektorych ma sie ochote zajebac, bo z czlowieka robi sie smiec. Ale niedajmy sobie wlezc naglowe wlasnie takim ,,smieciom", i sami decydujmy o tym co jest dla nas dobre.
A tak btw. w pierwszym lepszym markecie, masz na kazdym regale, cos co moze posluzyc jako narkotyk, ktory da ci mocna faze. I wiekszosc co robila eksperymenty z tymi srodkami, tez niewiedziala co sie moze stac. A to ze potem problemy z watroba, trudno...
Dajmy ludziom wolna reke, pozwolmy rynkowi dzialac na naturalnych zasadach, gdzie najslabsi musza zginac w imie dobra ogolu.
zawsze chciałem zobaczyć jak pyta robi wywiad z łysymi dresami, a nie gimbusami i jakimiś ciotami, może raz by im ktoś jedynki na spacer wyprowadził
zauważ że to właśnie cioty i gimbusy ze sraczką w głowie chodzą na takie marsze a nie łyse dresy
Mówisz tak, bo nie znasz ludzi, którzy przez zielsko sfiksowali.
Ja też nie znam. Za to znam mnóstwo takich których doszczętnie zniszczył alkohol kupowany legalnie w sklepie. Od papierosów i alkoholu się przekręca co roku w chuj ludzi od marijuany jeszcze nikt nie umarł, taki paradoks.
Spróbuj dolać domestosu do paprotki od mamy albo jakiegoś innego kwiatuszka, zobaczymy czy wyrośnie SZYBKO i czy będzie miało kopa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów