📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie wiem jak tam, gdzie to było nagrane, ale w Polsce nie wolno przekraczać linii wyznaczającej miejsca postojowe. Te linie nie są dla jaj, to są znaki drogowe poziome. Ale gołomp to i tak najgłupszy zwierz, no może poza niektórymi kierowcami. Ten na filmie ma inteligencję o połowę niższą od najgłupszego gołębia.
Jaki zawiedziony był ten gołąb ze ten pierwszy samochód go nie rozjechał
Jakiś czas temu miałem podobną akcję. Idę chodnikiem, a na drodze gibał się gołąb otumaniony wcześniejszym gongiem. Ledwo na niego spojrzałem to już był pod kołami Lanosa. Co zostało z ptaka to pierzasty placek i odgłos gniecionej plastikowej butelki.
Jednego szczura ze skrzydłami mniej.
Ja widziałem taką sytuację na żywo.
Ale udaną fajny widok i dźwięk.
Ale udaną fajny widok i dźwięk.
Juzwa napisał/a:
Nie wiem jak tam, gdzie to było nagrane, ale w Polsce nie wolno przekraczać linii wyznaczającej miejsca postojowe. Te linie nie są dla jaj, to są znaki drogowe poziome. Ale gołomp to i tak najgłupszy zwierz, no może poza niektórymi kierowcami. Ten na filmie ma inteligencję o połowę niższą od najgłupszego gołębia.
Eee? przecież to skrzyżowanie z sygnalizacją swietlną. Czerwony miał zielone to sie nie zatrzymywał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów