📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jeżeli chodzi o wykopywanie skrzynki spod nóg, to nikt nie zauważył, że powinni mieć jeszcze stryczek na szyi?
Gdzie takie gówno się respi>?
Zewłok666 napisał/a:
Bawią się jakby mieli tam darmową opiekę medyczną.
Zwróć proszę uwagę, że nie powinieneś być tak cyniczny i złośliwy względem bardzo szlachetnie postępującego Latynosa, który:
-zwalcza tiktoka
-nie wspiera lpgqwerty
-stara się o propagowanie właściwych wzorców
Przemyśl proszę swoje zachowanie
to 'fak ju' po pierdolnieciu nawet mnie rozsmieszylo. ale na serio: to jakis nowy czalendz na lato i od jesieni znajdzie sie nowe zajecie, gdzie debile beda mogli se ryje rozwalac. mam nadzieje, ze im sie pomysly nie skoncza.
Na Boga , nie wrzucajcie juz wiecej tych zjebanych czelendzy !!!!! Blagam.
Czarnuchy sa jak kraby w wiiadrze, kazdy kazdego probuje sciagnac w dol... a potem bez litosci i pomyslunku sie napierdalaja jak szympansy
PIWO za ten piekny "brzdek"" w 43 sekundzie
PIWO za ten piekny "brzdek"" w 43 sekundzie
Amerykanie to mają łeb do debilnych zabaw najpierw wsadzanie komuś głowy w tort nafaszerowany świeczkami a teraz to, plus z tego taki ze selekcja naturalna jest tam coraz mocniejsza dzięki temu.
Kurwa co za obciążony ciężkimi zaburzeniami zjeb to wymyśla? 21 wiek a czarnuchy budują zamki z krat po browarach…
wojtekpwse napisał/a:
Kurwa co za obciążony ciężkimi zaburzeniami zjeb to wymyśla? 21 wiek a czarnuchy budują zamki z krat po browarach…
I tak postęp w Afryce nadal budują domy z gówna
taki czelendż to na pewno wymyślił chirurg ortopeda, który przez covida miał zamknięty gabinet. Musi sobie odbić cienki finansowo rok
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów