Duet z kranem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Może razem płytę wydadzą
znając życie, za rok jakaś hipsterska grupa nagra płyte skrzypce z kranem, cymbałki ze szlifierką, czy akordeon z wyrzynarką
Kran apeluje: nie ściągajcie muzyki z netu! wszytskie karny muszą za coś żyć
BTW. kran w chuj lepszy od braci cugowskich i dody. zarówno wyglad jak i wyczucie rytmu
BTW. kran w chuj lepszy od braci cugowskich i dody. zarówno wyglad jak i wyczucie rytmu
Co to za melodie gra? Całkiem zacne.
Dźwięk mi nie działa, ale piwo leci za sam fakt, że facet wygląda troszkę jak Perlman.
@K-Paxian: cymbałki ze szlifierką i akordeon z wyrzynarką już były. Nazwali to dupstep czy jakoś tak.
@K-Paxian: cymbałki ze szlifierką i akordeon z wyrzynarką już były. Nazwali to dupstep czy jakoś tak.
GENIALNE!
(tu są małe litery bo napinacze dają warny jak nie ma)
(tu są małe litery bo napinacze dają warny jak nie ma)
Lepiej niż żółte dzieci!
Super! Widzę, że Pan ma wielkie poczucie humoru i zajebisty talent.
Cytat:
Jeżż
Kran apeluje: nie ściągajcie muzyki z netu! wszytskie karny muszą za coś żyć
co to są karny? zwierzaki takie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów