Mała składanka wypadków. W Kłodzku jest ciekawe skrzyżowanie gdzie non stop dochodzi do wypadków, kierowcy ignorują znaki stopu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole. Tyle miejsca by opierdzielic wielkie rondo, to nie.. zwierzeta musza sie trykac dzióbkami, bo sie nigdy nie naucza, jak jezdzic poprawnie przez skrzyżowanie.
Jak widać dla większości debili są za małe znaki STOP.
1:59
chłop z placu w końcu zwęszył biznes i zainwestował w lawetę
KosmatyHui napisał/a:
Ja pierdole. Tyle miejsca by opierdzielic wielkie rondo, to nie.. zwierzeta musza sie trykac dzióbkami, bo sie nigdy nie naucza, jak jezdzic poprawnie przez skrzyżowanie.
Nie no jaaasne, jeszcze tunele wybudować pod każdym skrzyżowaniem, bo cebulaczki na znak stop nie patrzą. I niech się trykają aż się nauczą.
Flodzia napisał/a:
Później już nawet w koparkę żeby groby kopać
„kierowcy ignorują”
Bo prawo jazdy daje się obecnie każdemu chętnemu, a nie tym, którzy się do powożenia nadają.
Plus bandycki w realizacji pomysł z OC.
(tak, realizacja jest bandycka, uczy bezkarności)
Bo prawo jazdy daje się obecnie każdemu chętnemu, a nie tym, którzy się do powożenia nadają.
SkoPio1 napisał/a:
„kierowcy ignorują”
Egzamin na prawo jazdy jest obec IE zbędną formalnością która powinna być mocno uproszczona.
Niezatrzymywanie sie na stopie to chyba najwieksza przyczyna wypadkow
Wiecie, że to jest tylko ostatnie pół roku?
Całość to film pełnometrażowy.
Całość to film pełnometrażowy.
Ja bym zamiast płotu postawił ze 3 samochody ubezpieczone
Rondo zrobić i tyle w temacie.
SkoPio1 napisał/a:
„kierowcy ignorują”
Jeśli masz naprawdę 24 lata to masz ich zbyt mało by się wypowiedzieć na ten temat, kiedyś prawko zdawało się dużo łatwiej niż teraz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów