📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja to widzę jako kolejny gadżet rozpraszający kierującego, bo zamiast skupić się na prowadzeniu motocyklista będzie słuchał muzyki, gapił się z ciekawości na obraz pokazujący co jest za nim, i tak dalej... Dawców jest i tak sporo, a jak kask wejdzie do sprzedaży będzie jeszcze więcej.
slawekzur napisał/a:
Ja się pytam jak taki filmik może znaleźć się na głównej sadistica...
Dostaje 20 piw i automatycznie przenoszony jest na stronę główną.
Nie dziękuj
pakozi, zakładam że lusterek nie używasz bo jesteś za tępy żeby to ogarnąć
Mnie to dziwi czemu taki kask nie powstal lata temu? Przy obecnej technologi i miniaturyzacji? Przeciez to kamerka, mikrofon, gps i glosniczek, czyli wszystko co siedzialo w sonyericssonach sprzed 10lat
misq4017 napisał/a:
Jaka cena takiego kasku ?
Od 1,5tysia do 2,5 w zależności od doboru komponentów i malowania.
W Polsce są niestety jeszcze te słabsze wersję ale można zamówić z niemieckich stron za 450 euro dojebaną wersję .
Aczkolwiek wolałbym kupić tłumik Sebringa Phantoma niż taki kask , bo z własnego doświadczenia wiem że im więcej bajerów tym szybciej się psuje a one nie należą do najlepszych pod względem bezpieczeństwa (4 z 5 gwiazdek) . Zresztą już za tą cene wolałbym kask Bell M4R w Carbonie jeżeli chodziło by koniecznie o kask .
Przecież to "fake" jest :|. Te obrazeczki są dodane, a ludzie się pytają po ile taki kask XD.
nie wiem czy słuchanie muzyki podczas jazdy motocyklem jest rozsądne - gdyby ktoś zaczął trąbić na zagrożenie nie wiem czy byśmy słyszeli w szczelnym nocniku ;D co innego samochód
Kask kozak! a biedakom jebanym zal dupe cisnie ze nie stac kurwa i z pewnoscia nie bedzie z takim zjebanym rozumowaniem.
Nie wiem czy to fake czy nie, ale pomysł bez sensu, odwraca uwagę, kurwa call from ktoś tam - jak sie jedzie na Motocyklu to ostatnią rzeczą o jakiej się myśli jest gadanie przez telefon, prosze was.
Dalej najlepszym tanim kaskiem jest XR1100.
Jedyne co sie przydaje, to kask z lusterkiem, jakos reevu czy coś takiego.
Lewa.
Dalej najlepszym tanim kaskiem jest XR1100.
Jedyne co sie przydaje, to kask z lusterkiem, jakos reevu czy coś takiego.
Lewa.
czy sa komunikaty typu "odkrec manetke do oporu" albo "zapierdalaj ile wlezie" ew "uwaga psy"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów