📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka cena takiego kasku ?
@Up nie mam pojęcia. Sam nie jeżdżę na motorze (jeżdżę tylko jako pasażer) ale znalazłem taki filmik to wrzuciłem, wielu z was to motorzyści i może trafi się ktoś kto wie coś na temat tego kasku
jakim trzeba być debilem by zagłuszać prace silnika jakąś zjebaną muzyką ? :/ a kask to dobry pomysł choć nie wiem na chuj to komu
Tylko czy da się automapę wgrać
nie powiem gps, i rearview to moze byc zajebista sprawa, ale kask jest poki co w fazie testow wiec moze za rok albo dwa da sie cos uslyszec.
Niech no jakiś ekspert powie o chuj chodzi bo nie ogarniam kask jak kask chyba ze ten widok z tyłu jest jakoś wbudowany na przodzie
Ja uważam że jak się chce te wszystkie bajery to lepiej je mieć w samochodzie, a na motorze cieszyć się jazdą bez nonsensów zabierających twoją uwagę, z bajerów na mojej maszynie to mam zegarek. Tylni widok, lepiej kupić dobre lusterka.
Są już kaski z bluetoothem, można ich używać do rozmowy przez telefon, słuchania muzyki, rozmowy z pasażerem, można podłączyć do GPS.
Są już kaski z bluetoothem, można ich używać do rozmowy przez telefon, słuchania muzyki, rozmowy z pasażerem, można podłączyć do GPS.
Ja się pytam jak taki filmik może znaleźć się na głównej sadistica...
Z deka by mnie rozpraszało przy większych prędkościach ze coś mi w roku miga
@OCB W sensie obejmujesz faceta, który kieruje motocyklem tak?
Pozdrów swojego chłopaka
Pozdrów swojego chłopaka
Jestem expertem sie wypowiem
kask o ile trafi do produkcji (w 2014) to bedzie kosztowac 2000 dolcow,ruscy chyba go zaprojektowali ale tu juz pewnosci nie mam,gps odbieranie tele ,muzyka do tego przyciemnianie szyby,i jeszcze kilka bajerow widze ze cos zmienili,bo wczesniej gps byl jakos na srodku
dla tych co chca wiedziec cos wiecej
motogen.pl/Rosyjski-kask-przyszlosci,17949.html
pozdro 600
a nie kurwa jebalem sie to co ja wrzucilem to oc innego ale cena pewnie podobna sory kurwa ide sie zabic za t...
kask o ile trafi do produkcji (w 2014) to bedzie kosztowac 2000 dolcow,ruscy chyba go zaprojektowali ale tu juz pewnosci nie mam,gps odbieranie tele ,muzyka do tego przyciemnianie szyby,i jeszcze kilka bajerow widze ze cos zmienili,bo wczesniej gps byl jakos na srodku
dla tych co chca wiedziec cos wiecej
motogen.pl/Rosyjski-kask-przyszlosci,17949.html
pozdro 600
a nie kurwa jebalem sie to co ja wrzucilem to oc innego ale cena pewnie podobna sory kurwa ide sie zabic za t...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów