Coś się popsuło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Coś się popsuło.
Teraz będzie miał nowy skuter i kroplówkę
Taki zajebisty skok ,a typ zachodzi się z płaczu.... SrikTok udany!!!
Wygląda na uszkodzenie mózgu,jednak tiktokowa atmosfera zdaje się obalać tę teorię...
Polska wiocha, chińskie dzieci... typ na poczatku krzyczy - "wynoś sie"
Payan napisał/a:
Jeszcze kolegę próbuje zapinać.
Gdzie jak gdzie, ale na sadolu ich zachowanie już nikogo nie szokuje, tylko zgaśnie światło i kiblarz kiblarza by zapinał w motopizdę. Ot co !
Polska wiocha, chińskie dzieci... typ na poczatku krzyczy - "wynoś sie"
Gdy podchodzą do hołkinga, jeden mówi po francusku "do licha/cholera".
ten długi skok to wynika z dobrej przepaści a nie z możliwości pierdzika i jeźdzca
Syrwester napisał/a:
Wygląda na uszkodzenie mózgu,jednak tiktokowa atmosfera zdaje się obalać tę teorię...
Na to wygląda. Zespół sztywności odmóżdżeniowej... Pozostaje tylko pogrzeb zrobić - wrzucić kiblarza w krzaki.
Oo, mózg (o ile go miał) powiedział papa. Cóż, może drgawki mu orzejdą do czasu pakowania w trumnę.
Krzychu tera kadetem !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów