Skutery są dla facetów, którzy kochają motocykle i innych facetów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podejżewam
Ze marzysz o skuterze tylko mama ci nie chce kupić cipko
piotrekp25 napisał/a:
podejżewam
Tobie, cipko, powinna słownik kupić i tłuc cię nim po łbie
Kłócicie się jak stare, dobre małżeństwo
jede czasem samochodem czasem skuterem jak trzeba cipko a ty czepiasz sie nie istotnych rzeczy pewnie marzysz o golfie trójce ,jesteś ze wsi?
piotrekp25 napisał/a:
jede czasem samochodem czasem skuterem jak trzeba cipko a ty czepiasz sie nie istotnych rzeczy pewnie marzysz o golfie trójce ,jesteś ze wsi?
nie, to jest bongman, w swoich "kawalach" dopieprza sie do wszystkiego, szczegolnie lubuje sie w narzekaniu na kobiety
piotrekp25 napisał/a:
podejżewam
jeździsz skuterem tak? a powiedziałeś już rodzicom że jesteś gejem?
Cytat:
pewnie marzysz o golfie trójce ,jesteś ze wsi?
Nie tak dawno temu jeździłem land roverem discovery, ale mi kumpel rozjebał
przez takie cipy jak ty sadistik dinie
Kurwa uwielbiam ten ból dupy jak BongMan coś napisze Dla mnie mistrzami są Ci co męczą te kosiarki i na jednym kole przy kumplach śmigają...
Sam jeżdżę skuterem od 12 lat. Na początku była 50tka, później 125, 250, teraz 500. Najbardziej śmiać mi się chce z tych wszystkich forumowych znafcuf. Skuter to rodzaj nadwozia w motocyklu jak sedan czy kombi w samochodzie. . Do skutera załaduje pod siedzenie 30 piw, do kufra 15 kg bagażu. Jestem osłonięty od wiatru, w czasie deszczu szyba praktycznie niweluje opady. Nie mam nóg ujebanych olejem jakbym jeździł biegowcem. Pozycje mam wygodną jak w limuzynie, nogi wyprostowane. Nie muszę wachlować biegami. Przyspieszam szybciej niż 90 % samochodów, po autostradzie jeżdżę z prędkością przelotową 130 na godzinę. Dzisiaj trasę Warszawa-Ustroń ( 400 km ) przejechałem w 4 h 20 min z przerwą na fajkę. Ale i tak znajdzie się jakiś Bongman, albo inni widząc w skuterach tylko kible blokujące drogę. Aha - i pedałem nie jestem.
Up
to czym ty jeździłeś, że miałeś nogi ujebane olejem? Ja jeżdżę ładne parę lat biegówkami i jakoś tego problemu nie miałem.
to czym ty jeździłeś, że miałeś nogi ujebane olejem? Ja jeżdżę ładne parę lat biegówkami i jakoś tego problemu nie miałem.
Nosz kurwa.
Ciśnięcie po BongManie, to jak zbieranie drobnych pod Biedronką.
Niby masz ale kurwa lipa.
Ogarnijcie się
Ciśnięcie po BongManie, to jak zbieranie drobnych pod Biedronką.
Niby masz ale kurwa lipa.
Ogarnijcie się
@kaktus83 - pedałem może nie, bo to niezbyt poprawne politycznie, ale homoseksualistą już tak I nikt nie mówi, że masz zwykły kibel, Ty masz po prostu kibel mobilny Biegów nie potrafimy zmieniać, to się lata na bezstopniowych wynalazkach i nie widzi nic poza swoim wehikułem. Uważaj abyś w czasie się nie przeniósł przy tych 130
paka2000 napisał/a:
@kaktus83 - pedałem może nie, bo to niezbyt poprawne politycznie, ale homoseksualistą już tak I nikt nie mówi, że masz zwykły kibel, Ty masz po prostu kibel mobilny Biegów nie potrafimy zmieniać, to się lata na bezstopniowych wynalazkach i nie widzi nic poza swoim wehikułem. Uważaj abyś w czasie się nie przeniósł przy tych 130
Pożyjesz jeszcze parę lat na świecie to zaczniesz doceniać wygodę w podróżowaniu. Biegi zmieniać umiem, zaliczyłem krótkie epizody na hayabusie i cbr, ale za wygodny jestem. Wybrałem to co mi odpowiada. 130 może nie dużo, ale na ścigaczach rzadko kiedy jeździ się na dłuższych trasach znacznie szybciej. To samo możesz powiedzieć o automacie w samochodach. W USA ponad 90% aut jest sprzedawane w automacie, Europa też już pewnie goni, czy to znaczy, że ci kierowcy to też geje ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów