📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jak tak będziemy się płaszczyć przed ciapatymi to z Polsce będzie tak jak w Anglii lub Francji.
Dostałby wpierdol na komendzie(jeśli tłum wcześniej by nie zlinczował), a więzienia prawdopodobnie nie przeżył a jeśli nawet to z definitywnie rozjechanym jelitem grubym.
Takie "satyry" to niech sobie Francuzi, Szwedzi czy niemcy i inne pedzie z zachodu kręcą. U nas nigdy tak nie będzie i chuj.
Takie "satyry" to niech sobie Francuzi, Szwedzi czy niemcy i inne pedzie z zachodu kręcą. U nas nigdy tak nie będzie i chuj.
Nawet trgo nie skomemtuje ...
Pitbull mi się przypomina i tamte przesłuchania, fajnie by się z nim Gebels rozprawił
trochę annoying
Między innymi dlatego, że Polska jest krajem konserwatywnym nie ma tu tak dużo ciapatych, a jeżeli już są to znają swoje miejsce. Wystarczy spojrzeć na zachód i ich postępową, lewacką politykę. Tego tu nie chcemy. Lewaków wysiedlić za Odrę.
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Ci kolesie z takim krzykiem to co najwyżej wiewiórki straszyć bo mnie co najwyżej to rozbawiło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów