📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
up
To samo pomyślałem. On dopiero do sklepu po alkohol szedł, pomyślcie, że jeszcze droga powrotna
To samo pomyślałem. On dopiero do sklepu po alkohol szedł, pomyślcie, że jeszcze droga powrotna
o prosze odezwał sie niewinny jeden z drugim co to nigdy nie przetankowali...
Dawno przestały mnie śmieszyć takie filmiki..
a masz 20 piwo za materiał z ojcem i lećcie na główną :*
Ale torby nie zostawi jebany
przecież to Karol Wojtyła
kurwa jak goryl prawie
Że komuś się chciało tak długo go nagrywać...
W chuja sobie ten telefon koleś powinien wsadzić a nie nagrywać.
Raz jechałem samochodem i najebany koleś leżał na drodze a obok rower,pół mordy rozjebanej koleś najebany jak szmata ale chuj myślę,sam nie raz wyglądałem jak menel to go zawinę,wpierdoliłem rower w bagażnik a lumpa do tyłu zawożę pod chatę pytam gdzie mieszka,a on mi podaje adres to wysłalem ziomka żeby podskoczył do domofonu i powiedział,że mamy przesyłkę dla nich a tu zdziwienie mój koleżka jeszcze z czasów podstawówki wychodzi aż mu się głupio zrobiło,że przywiozłem jego starego najebanego z rozkurwioną mordą i poobijanym rowerem. Mogłem też sobie wyciągnąc telefon i nagrac super filmik jak to człowiek i tak sponiewierany przez życie dalej się poniewiera lub pomóc wybrałem to drugie dlatego nienawidzę jak takie pedały wszystko kręcą.
Raz jechałem samochodem i najebany koleś leżał na drodze a obok rower,pół mordy rozjebanej koleś najebany jak szmata ale chuj myślę,sam nie raz wyglądałem jak menel to go zawinę,wpierdoliłem rower w bagażnik a lumpa do tyłu zawożę pod chatę pytam gdzie mieszka,a on mi podaje adres to wysłalem ziomka żeby podskoczył do domofonu i powiedział,że mamy przesyłkę dla nich a tu zdziwienie mój koleżka jeszcze z czasów podstawówki wychodzi aż mu się głupio zrobiło,że przywiozłem jego starego najebanego z rozkurwioną mordą i poobijanym rowerem. Mogłem też sobie wyciągnąc telefon i nagrac super filmik jak to człowiek i tak sponiewierany przez życie dalej się poniewiera lub pomóc wybrałem to drugie dlatego nienawidzę jak takie pedały wszystko kręcą.
A co jeżeli my jesteśmy tak najebani, że nie widzimy trzęsienia ziemi, a on jedyny trzeźwy nie daje rady iść?
Czterolistnej koniczyny szukał.
Wszystkim którzy mają z tego ubaw, serdecznie życzę kogoś takiego w bliskiej rodzinie, ojca/matke itd, może wtedy ich coś ruszy...banda ignorantów.
Kolega wysyłał zdjęcia z roboty w Sosnowcu. Poznaję te familoki. To Sosnowiec. Przypadek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów