Świetnie zrobiony filmik.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Świetnie zrobiony filmik.
up dobrze że nie dupa
http://www.youtube.com/user/malufenix
To kanal tej dupy co spiewa.
To kanal tej dupy co spiewa.
Oj grało się nocami
I ta muzyka w tle... Niezapomniana
I ta muzyka w tle... Niezapomniana
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Skyrim jedyna gra, do której mógłbym wracać kilka razy.
Podobno Fallout 4 ma mięć silnik ze Skyrima.
Podobno Fallout 4 ma mięć silnik ze Skyrima.
Skyrim jest według mnie najlepszym RPG. Grałem zabójcą to teraz czas na łucznika
Właśnie zaczynam w to grać. noga złamana zaśrubowana, zagipsowana więc jest duuuuużo czasu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów