18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
slava ukrainu
gen1r2 • 2023-03-21, 1:22
mały banderowiec okłada polskie dziecko w polskiej szkole. jak to leciało? slava ukrainu?

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grymson 2023-03-21, 14:34 5
Will70 oraz Darek1234 chcialem tylko dodac ze sralem waszym matkom do ryja jak byly z wami w ciazy. Chwala Wielkiej Polsce. Smierc banderowcom i ich przydopasom!!!
Zgłoś
Albixx 2023-03-21, 15:03
trytodie napisał/a:

Stary to ruskie trolle. Ich celem jest zniechęcenie Polaków do pomocy ofiarom wojny.

wypraszam sobie, nie jestem żadnym ruskim trollem a to co napisałem tyczy się osób z filmiku, nie wszystkich ukraińców,
Zgłoś
slipec 2023-03-21, 15:21 2
Słyszę ruskich szmat wycie. Ależ znakomicie. Jebać czerwoną dzicz i tych co im wtórują. Pedały z Olgino się uruchomiły.
Zgłoś
xxmercy 2023-03-21, 15:22
ukraińcy są moimi panami, ruscy do budy
Zgłoś
docent69 2023-03-21, 15:40 2
co "slava ukraina" kutasie, ? co jest kufa, ?
obejrzyj sobie filmiki, jak polskie dzieci okładają inne dzieci w niemczech czy irlandii.
Zgłoś
Qrulsromu 2023-03-21, 15:47 8
slipec napisał/a:

Słyszę ruskich szmat wycie. Ależ znakomicie. Jebać czerwoną dzicz i tych co im wtórują. Pedały z Olgino się uruchomiły.

słysze banderowskich śmieci wycie , znakomicie , niech was tam kacapy ruchają ile wlezie
Zgłoś
Adae 2023-03-21, 16:25 1
Szkola lamusow. Ukraincy to Slowianie nie zniszczeni ciotowstwem z zachodu. Lamusiarstwo z Polski centralnej i poludniowej to przy nich jak owce przy wilkach.

W moim miescie Ukraincy chodza poukladani, bo kazda ich niesnaska roznosi sie po ludziach, a pozniej wszyscy z nich poza skrajnie pokornymi zbieraja tego efekty w postaci wpierdolu i opluwania.
Zgłoś
Grymson 2023-03-21, 16:40 1
Adae napisał/a:

Szkola lamusow. Ukraincy to Slowianie nie zniszczeni ciotowstwem z zachodu. Lamusiarstwo z Polski centralnej i poludniowej to przy nich jak owce przy wilkach.
W moim miescie Ukraincy chodza poukladani, bo kazda ich niesnaska roznosi sie po ludziach, a pozniej wszyscy z nich poza skrajnie pokornymi zbieraja tego efekty w postaci wpierdolu i opluwania.

Tak tak, a pozniej tata wyciagnal chuja z buzi, smoki zniknely i sie obudziles
Od polski poludniowej to wrotkuj...
Zgłoś
Will70 2023-03-21, 16:55
Grymson napisał/a:

Will70 oraz Darek1234 chcialem tylko dodac ze sralem waszym matkom do ryja jak byly z wami w ciazy. Chwala Wielkiej Polsce. Smierc banderowcom i ich przydopasom!!!

Ty smarku mogłeś co najwyżej srać w pieluchy swojej przybranej "matce" gejowi, który walił cię w dupę kijem od szczotki z kibla. Szkoda czasu na ciebie frajerze.

Zgłoś
Adae 2023-03-21, 16:58
Grymson napisał/a:

Tak tak, a pozniej tata wyciagnal chuja z buzi, smoki zniknely i sie obudziles
Od polski poludniowej to wrotkuj...

Wroclaw i Krakow to miasta ciot. Odkad pamietam krakusy lamusy boja sie nawet gdy maja przewage 5 do 1 i bez sprzetu sraja po gaciach gdy tylko na nich spojrzysz. Typowe parobasy. To samo w Katowicach. A jeszcze lepsza petarda sa ludzie z mniejszych miast osciennych, ktorzy sa parobasami tych parobasow.
Zgłoś
Makulata 2023-03-21, 17:12 7
Will70 napisał/a:

Ty kurwa świński miocie zdaj sobie sprawę, że każda złotówka wydana na wsparcie dla Ukraińców w tej wojnie jest warta milion. Pierdolony patusie. Już widzę jak byś kwiczał jakby pierwsza bomba rozjebała twoją psią budę i twój rower. Zrozum to skurwialy młokosie. Im więcej Ukraińcy wytłuką tej ruskiej zarazy, tym twoja parszywa dupa jest bezpieczniejsza. Ale tak naprawdę wciąż wszystko może się wydarzyć. Więc zapierdalaj na strzelnicę i ucz się strzelać, bo może ci się przydać, ruski jebany trollu. Właśnie pogoniłem jedną pierdolnietą z rodziny i kazałem jej wypierdalać, bo mi podsyłała jak to Ukraińcy dobrze sobie żyją w Polsce. Jebana głupia suka.
Pierdol się łajzo parchata.

Ukraińcy sami są ruską zarazą, ty jebana amebo.
Zgłoś
Ziebaj 2023-03-21, 17:17 10
Ja pierdole jaki tu wysyp kochanków ukrów. Dywany im rozlozcie czerwone na powitanie. A kazdy kto ma odmienne zdanie jest ruską onucą albo trollem, juz kurwa swojego zdania mieć nie mozna. Od kąd przez nich zaczely sie problemy z miejscami w zlobkach przedszkolach, nawet kurwa w bankach byli puszczani poza kolejnoscią bo rządzący sraczki dostali na ich punkcie, chuj im w dupe. Polske stac na przyjecie 300tys uchodzcow, nie 3mln i to tych potrzebujacych nie patoli i szukajacych wrazen. Nasza gospodarka nie wystrzelila w kosmos, a raczej pikuje i bezrobocie bedzie roslo wiec tania sila robocza bez kwalifikacji nie jest nam niezbedna, wiec to pierdolenie jak oni nam ratują gospodarke jest mocno na wyrost. I te walki z 500 plusami co jezdzili w ta i z powrotem i ciagneli zasilki, przejzykcie na oczy co poniektorzy.
Zgłoś
~Dostojny 2023-03-21, 17:27 12
Ziebaj napisał/a:

Ja pierdole jaki tu wysyp kochanków ukrów.

Bo to są ukraińce we własnej osobie. Spierdolili z UPAdliny w 2014 do Polski, jak szczury z tonącego okrętu. Od tego czasu nauczyli się pisać i napierdalają tu swoją skurwiałą propagandę.
Zgłoś
Kojot666 2023-03-21, 17:50 10
Moja kobieta jest nauczycielką. W jej szkole dojebali tyłu małych Ukraińców, że wszystkie klasy są po 30-35 osób.
Małe chuje w ogóle się nie asymilują, bo uważają że niedługo wrócą do siebie, na lekcji nie robią nic oprócz darcia ryja. Na przerwach stworzyli coś w rodzaju gangu, w końcu jest ich prawie setka i czują się pewnie. Na korytarzach nawet doniczkami rzucali w ludzi.
Urząd miasta po protestach rodziców i nauczycieli zaczął ich rozrzucać po innych szkołach, w tym wiejskich, żeby się znowu nie grupowali.
Jeśli ktoś myśli że to pojedyncze przypadki to jest kurwa w grubym błędzie
Zgłoś
Suber 2023-03-21, 17:51 2
Przykry widok, ale nie ma co sie dziwic, kiedys problemy rozwiazywalo sie solowką , i zaden obcy nie mial prawa w szkole brykac bo wpierdol by gwarantowany, a teraz same pizdusie ze nawet za swoim nie staną. Ot pokolenie pizdeczek w rurkach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem