Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stary to ruskie trolle. Ich celem jest zniechęcenie Polaków do pomocy ofiarom wojny.
wypraszam sobie, nie jestem żadnym ruskim trollem a to co napisałem tyczy się osób z filmiku, nie wszystkich ukraińców,
obejrzyj sobie filmiki, jak polskie dzieci okładają inne dzieci w niemczech czy irlandii.
Słyszę ruskich szmat wycie. Ależ znakomicie. Jebać czerwoną dzicz i tych co im wtórują. Pedały z Olgino się uruchomiły.
słysze banderowskich śmieci wycie , znakomicie , niech was tam kacapy ruchają ile wlezie
W moim miescie Ukraincy chodza poukladani, bo kazda ich niesnaska roznosi sie po ludziach, a pozniej wszyscy z nich poza skrajnie pokornymi zbieraja tego efekty w postaci wpierdolu i opluwania.
Szkola lamusow. Ukraincy to Slowianie nie zniszczeni ciotowstwem z zachodu. Lamusiarstwo z Polski centralnej i poludniowej to przy nich jak owce przy wilkach.
W moim miescie Ukraincy chodza poukladani, bo kazda ich niesnaska roznosi sie po ludziach, a pozniej wszyscy z nich poza skrajnie pokornymi zbieraja tego efekty w postaci wpierdolu i opluwania.
Tak tak, a pozniej tata wyciagnal chuja z buzi, smoki zniknely i sie obudziles
Od polski poludniowej to wrotkuj...
Will70 oraz Darek1234 chcialem tylko dodac ze sralem waszym matkom do ryja jak byly z wami w ciazy. Chwala Wielkiej Polsce. Smierc banderowcom i ich przydopasom!!!
Ty smarku mogłeś co najwyżej srać w pieluchy swojej przybranej "matce" gejowi, który walił cię w dupę kijem od szczotki z kibla. Szkoda czasu na ciebie frajerze.
Tak tak, a pozniej tata wyciagnal chuja z buzi, smoki zniknely i sie obudziles
Od polski poludniowej to wrotkuj...
Wroclaw i Krakow to miasta ciot. Odkad pamietam krakusy lamusy boja sie nawet gdy maja przewage 5 do 1 i bez sprzetu sraja po gaciach gdy tylko na nich spojrzysz. Typowe parobasy. To samo w Katowicach. A jeszcze lepsza petarda sa ludzie z mniejszych miast osciennych, ktorzy sa parobasami tych parobasow.
Ty kurwa świński miocie zdaj sobie sprawę, że każda złotówka wydana na wsparcie dla Ukraińców w tej wojnie jest warta milion. Pierdolony patusie. Już widzę jak byś kwiczał jakby pierwsza bomba rozjebała twoją psią budę i twój rower. Zrozum to skurwialy młokosie. Im więcej Ukraińcy wytłuką tej ruskiej zarazy, tym twoja parszywa dupa jest bezpieczniejsza. Ale tak naprawdę wciąż wszystko może się wydarzyć. Więc zapierdalaj na strzelnicę i ucz się strzelać, bo może ci się przydać, ruski jebany trollu. Właśnie pogoniłem jedną pierdolnietą z rodziny i kazałem jej wypierdalać, bo mi podsyłała jak to Ukraińcy dobrze sobie żyją w Polsce. Jebana głupia suka.
Pierdol się łajzo parchata.
Ukraińcy sami są ruską zarazą, ty jebana amebo.
Ja pierdole jaki tu wysyp kochanków ukrów.
Bo to są ukraińce we własnej osobie. Spierdolili z UPAdliny w 2014 do Polski, jak szczury z tonącego okrętu. Od tego czasu nauczyli się pisać i napierdalają tu swoją skurwiałą propagandę.
Małe chuje w ogóle się nie asymilują, bo uważają że niedługo wrócą do siebie, na lekcji nie robią nic oprócz darcia ryja. Na przerwach stworzyli coś w rodzaju gangu, w końcu jest ich prawie setka i czują się pewnie. Na korytarzach nawet doniczkami rzucali w ludzi.
Urząd miasta po protestach rodziców i nauczycieli zaczął ich rozrzucać po innych szkołach, w tym wiejskich, żeby się znowu nie grupowali.
Jeśli ktoś myśli że to pojedyncze przypadki to jest kurwa w grubym błędzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów