Siemano sadole, mam spór z przyjaciółką, ona uporczywie stoi za Slipknotem i nic nie może jej przemówić do główki, że Slayer jest również potęgą i wniósł o wiele więcej do historii. Tak więc, jakie jest wasze zdanie na ten temat? Slayer czy Slipknot? Osoby które mają konto na zapytaju: proszę o Waszą opinię: zapytaj.onet.pl/Category/019,001/2,21656731,Slayer_czy_Slipkont.html?s... pozdrawiam i czekam na Wasze zdanie na ten temat.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie prościej zrobić tutaj ankietę?
Lubię to jeśli slayer, komętarz za slipknotem xD
No tak, z problemami trzeba się przespać masz rację.
Teraz drugie pytanie, Ty też jesteś moim problemem, co mam zrobić?
Oba zespoły to gówno, ty jesteś pozerem a ona dziwką bez gustu.
PołykamZaPiątke napisał/a:
Huehuehuehue
zgadłeś ;(
zajebiste macie spory
Pamietam jak przed koncertem acid-ow przy wejsciu stala taka grupka gimnazjalistow oczyiwscie klimatycznie poubierani panineki dobry makijaz kazdy mial jakies pieszczochy i klucili sie ktory kawalek slayer jest najlepszy
ty tam nie byles przypadkiem?
Wy sie na serio zastanawiacie czy moze dla jaj?
Lepszy moze byc Alonso od Vetela
w muzyce nie ma czegos takiego kto jest lepszy kto gorszy
kwestia gustu,no chyba ze wy uwazacie inaczej to chyba jestescie lekko ograniczeni
Pamietam jak przed koncertem acid-ow przy wejsciu stala taka grupka gimnazjalistow oczyiwscie klimatycznie poubierani panineki dobry makijaz kazdy mial jakies pieszczochy i klucili sie ktory kawalek slayer jest najlepszy
ty tam nie byles przypadkiem?
Wy sie na serio zastanawiacie czy moze dla jaj?
Lepszy moze byc Alonso od Vetela
w muzyce nie ma czegos takiego kto jest lepszy kto gorszy
kwestia gustu,no chyba ze wy uwazacie inaczej to chyba jestescie lekko ograniczeni
Prawda, kwestia gustu. Tylko gust można mieć chujowy
Prawda, kwestia gustu. Tylko gust można mieć chujowy
Chujowy to z Ciebie troll
O widzę,brudasy otworzyli dla siebie tematy.Ale i tak
System Of A Down jest najlepszy.
323233 napisał/a:
O widzę,brudasy otworzyli dla siebie tematy.Ale i tak
SOAD cenię również, natomiast mowa jest o S vs S.
I tak nic nie przebije zasłyszanego raz przeze mnie tekstu chłopaszka na pytanie, jaki utwór Slayera lubi najbardziej. Z pełną powagą, ten jebany pozer ochoczo zakrzyknął, że - SLAYER KURWA! To jego ulubiona ich piosenka.
Qui Pro Quo napisał/a:
SOAD cenię również, natomiast mowa jest o S vs S.
No, nie dość, że pozer to jeszcze bez gustu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów