Wszystkim znany komentator gier ze śląska prezentuje medal of honor warfighter z początku nawija po niemiecku ale pozniej juz normalnie godo!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
karolm2584 napisał/a:
i znowu to gówno na głównej
To po chuj straciłeś czas, żeby dodać komentarz? Ja pierdole, nie podoba się to przewijasz dalej,a nie zbędne pierdolenie. Nie, nie będziesz fajny i nie dostaniesz pierdyliarda piw
Mi się podobało
NecroVision napisał/a:
Tyś je szwab! Po co jo ci pomogoł?? - i niech mi ktoś autora tych filmików nazwie szwabem, tępe pojeby!
c3ns0r3d napisał/a:
jak jo żem zrobiył opis po śląsku to było wielkie sranie że wgl. do afryki moga wypier**.... znalazło sie w uj osób co to nagle wielkie polaczki :x gość je spoko i wie co godo ;D
Chyba nie jesteś rodowitymi Ślązakami bo nie widzicie że ta jego godka jest udawana.
ma ktos jakis link do wiencej jego filmikow ?
Każdy ma inne zdanie nt. Niemców, a to, że się jest Ślązakiem nie znaczy, że jesteś szwabem. Ja akurat do Niemców nic nie mam, ale do Polaków w Niemczech już tak, bo użalają się ciągle jacy to oni biedni nie są zarabiając o wiele więcej niż w Polsce. Takim to ino zadać pytanie: "To po chuj wyjeżdżałeś jak w Polsce jest tak dobrze?".
MrYeni napisał/a:
Wszystkim znany komentator gier ze śląska
nie znam
ps. czemu na początku mówi po niemiecku potem po swojemu?
Czerwiuny? Słuchoć sie tego kurwo nie do.
gogolina123 napisał/a:
ma ktos jakis link do wiencej jego filmikow ?
Na końcu filmiku masz jak byk wszystko napisane. I jeszcze ze trzy odpowiedzi w komentarzach. Ehh ludzie dupy po sraniu też nie podcieracie, bo wam się kurwa nie chce?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów