📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tyle jest wersji z fajnymi gąskami jak im cyce wypadają to wrzucasz jakieś kurwa ruskie ulane maciory co pomdlały :/
Kutazz napisał/a:
Tyle jest wersji z fajnymi gąskami jak im cyce wypadają to wrzucasz jakieś kurwa ruskie ulane maciory co pomdlały :/
Bo z cyckami już wrzucałam
sadistic.pl/ulubiona-atrakcja-w-wesolym-miasteczku-vt570886.htm
sadistic.pl/przeciazenie-vt564410.htm
sadistic.pl/atrakcja-w-lunaparku-vt565292.htm
8 razy ja odcięło a koleżanka miała bekę cały czas
druga to chyba nieźle ujarana
Od biedy ujdzie ta maciora. Wyruchał by dla hecy po dwóch szczochach z biedry po 4zł i nigdy więcej do niej nie zadzwonił.
wojtas09999 napisał/a:
8 razy ja odcięło a koleżanka miała bekę cały czas
to wlaśnie z koleżanki miałem największą bekę
Gdyby można było u baby taki czip wmontować w okolicach mózgu - zaczynasz drzeć japę - odcina Ci zasilanie. Zajebiście by ulice wyglądały. Idzie sobie parka, nagle baba zwarcie, bo przypomniało jej się jak zachlałeś na imprezie. Zaczyna się drzeć i znowu zjazd. Wstaje, drze gębę i znowu . Ciekawe po ilu dniach by się nauczyły nie dramatyzować z byle powodu?
Z prądem typiara ma jak u mnie na wsi gdy mocniej zawieje. ale koleżanka obok apetyczna
Niektórym ulańcom w USA zdarzały się takie odciny przy gwałtownym ruszaniu Teslą. Było kilka wypadków jak jakiś tucznik stracił przytomność przy 0.5 G i rozjebał się o drzewo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów