Urywają po amerykąńsku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Urywają po amerykąńsku
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To reasumując, chłopaki przestaną się naśmiewać z Amerykanów, bo dla nich to naprawdę szok, na murzyna z 2.50 dajemy zlecenie, a vdm wypierdala do kuchni.
Szok szokiem, ale zima sobie tak ni z pizdy ni z odbytu nie wyskoczyła!
Mogli by trochę pomyśleć, że są takie zjawiska jak zima w tym jebanym świecie, które nawet Ferdynandowi Kiepskiemu się nie śniły, a co dopiero im?
Mogli by trochę pomyśleć, że są takie zjawiska jak zima w tym jebanym świecie, które nawet Ferdynandowi Kiepskiemu się nie śniły, a co dopiero im?
To normalne w usa. Tam maja uniwersalne opony, nie mają typowych zimówek
Tamten murzyn wszystkim łańcuchy pokradł. Rapować bedzie!
może się nie znam, a takiej sytuacji na drodze nie miałem, ale jak wciskasz hamulec w podłogę, a samochód mimo to się ześlizguje, to nie lepiej wrzucić jedynkę (wsteczny) (bieg D / R) i gazu dodać? w najgorszym wypadku nie pomoże, a być może uzyskasz sterowność żeby uderzyć gdzie chcesz
@M@peT
na lodzie ABS gówno ci da, a nawet może ześwirować i kółka się blokują
na lodzie ABS gówno ci da, a nawet może ześwirować i kółka się blokują
up@
Ja miałem taką sytuację - w momencie gdy poczułem, że lecę na dół i nie pomaga pulsacyjne dodawanie gazu to zaciągnąłem ręczny, maksymalny skręt kół i obróciłem się przodem w kierunku jazdy ( w tym wypadku na dół ) . Po wrzuceniu jakiegoś wyższego biegu toczyłem się z górki jak na sankach - modląc się, aby nikt z dołu nie jechał
to miało być do mesiash
Ja miałem taką sytuację - w momencie gdy poczułem, że lecę na dół i nie pomaga pulsacyjne dodawanie gazu to zaciągnąłem ręczny, maksymalny skręt kół i obróciłem się przodem w kierunku jazdy ( w tym wypadku na dół ) . Po wrzuceniu jakiegoś wyższego biegu toczyłem się z górki jak na sankach - modląc się, aby nikt z dołu nie jechał
to miało być do mesiash
skończcie z tymi tekstami o oponach z demotów,u nich(jak już ktoś zauważył) nie ma zimówek bo nie ma takiego przepisu,co mądrzejsze istoty kupią bo opony zimowe są u nich normalnie dostępne,a co do tych wszystkich systemów to możesz mieć abs,esp i kurwa wyrzutnie rakiet na dachu,jak zaczniesz zjeżdżać to nie ma na to rady
moim zdaniem podczas poślizgu nie powinno się hamować ja wciskam gaz do dechy zęby opony zdarły śnieg i miały styczność z asfaltem i w tą zimę już mi to nie raz pomogło
@kalwi89 zjeżdżasz z góry wrzucając "wyższy bieg" ? nie pierdol bo widać że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Jak cała reszta znawców motoryzacji która twierdzi ze zimowa opona pomoże w pozjeżdżaniu pod górę gdzie asfalt jest pokryty lodem.
Już nie komentujcie proszę.
Już nie komentujcie proszę.
gdyby kurwa wiz nie bylo to juz by sie zarobilo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów