Skolopendra olbrzymia zjada myszke...;]
żywi się krwią, ulubieniec każdego sadola
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za pojebane stworzenie? Ciekawe czy kiedys upierdolila wlasciciela w reke
a wyobraz sobie ze takie gowno tylko w chuj razy wieksze biegalo razem z dinozaurami. ochydny skurwiel.
ale to paskudne
Fajny robal.
Deptałbym.
Deptałbym.
Skolopendra - ze wszystich obrzydlistw tego skurwiela boje sie najbardziej.
sadistic.pl/scolopendra-je-myszke-vt103460.htm
niby nie ten sam filmik, ale w jeśli nie widać różnicy...
niby nie ten sam filmik, ale w jeśli nie widać różnicy...
@zukennuken3d
Dokładniej, to trochę przed dinozaurami, kiedy powstawały pierwsze płazy.
Ogólnie skolopendry to skurwysyny jakich mało, gdyby takie coś mi dało dyla u mnie w domu, to natychmiastowa przeprowadzka, ew. chodzenie po domu w glanach póki bym nie znalazł i nie rozdeptał skurwiela.
Dokładniej, to trochę przed dinozaurami, kiedy powstawały pierwsze płazy.
Ogólnie skolopendry to skurwysyny jakich mało, gdyby takie coś mi dało dyla u mnie w domu, to natychmiastowa przeprowadzka, ew. chodzenie po domu w glanach póki bym nie znalazł i nie rozdeptał skurwiela.
Miałem takie chujostwo. W chuj gorsze od węży czy pająków. Raz jak mi uciekło w nocy z terrarium to mnie ujebało parę razy w nogę, nieprzyjemne uczucie.
Necromantic-dobrze że w kutasa Ciebie nie upierdoliła bo byś nie mógł się wysikać bo tylko do tego masz kutasa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów