📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I kurwa prawidłowo. Po pierwsze - droga jest dla kierowców i ich samochodów, nie dla pieszych. A po drugie jak nie umiesz pić to nie pij.
Widać, że łeb do picia to on miał taki, że u nas przedszkolaki by go przepiły. Nasze menele nawet jak już przegrywają z grawitacją to idą dalej i trzymają fason.
Widać, że łeb do picia to on miał taki, że u nas przedszkolaki by go przepiły. Nasze menele nawet jak już przegrywają z grawitacją to idą dalej i trzymają fason.
Płoną wioski w Salwadorze
Chłopi się pieką z ziemniakami
Zgwałcone kobiety leżą na dworze
Weseli chłopcy ścigają się czołgami…
Chłopi się pieką z ziemniakami
Zgwałcone kobiety leżą na dworze
Weseli chłopcy ścigają się czołgami…
Alkohol zabija.
vladok napisał/a:
Znalazł się w martwym polu, dosłownie.
w wojsku jeździłem BRDM -em tam było martwe pole (szyba jest wielkości kartki a4)..ale nie w samochodzie przy tak zajebistych warunkach pogodowych, typ go celowo odjebał
ququa napisał/a:
typ go celowo odjebał
Możliwe. Z drugiej strony - samochód suvowaty, naród niezbyt wysoki, może i niższa kobita za kółkiem albo kłopot ze wzrokiem - zakręt też jakoś tak wzięty szeroko i niepewnie
A już się bałem, że go nikt nie rozjedzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów