📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podły dzień miał,i tyle
to pewnie był poniedziałek... takie rzeczy tylko w poniedziałki.
Przecież to był pierwszy filmik jaki dodali w dniu premiery internetu.
Widziałem to kiedyś nieudolnie przetłumaczone w sekundach grozy na Discovery
Cóż jak się ma pecha to się i palec w dupie złamie.
soadfan napisał/a:
Najpierw się wjebał do rowu a potem...
Wsadził trąbę gdzie nie trzeba.
To była ona, nie on. Słonice też mają uczucia, można je łatwo zranić, więc uważaj na przyszłość.
Biedny słoń.
Up:
To dla ciebie tak w znak pojednania myślowego z tobą 13k.pl/-/sugestia.php
Gdyby pajace pilnowały swoich zadani i gdyby ktoś nimi pożądanie po dyrygował to ta sytuacja z prądem nie miała by miejsca. Ponieważ wystarczyło by wyciągnąć wtyczkę.
A tak w ogóle to ładnie go popieściło ];->
To dla ciebie tak w znak pojednania myślowego z tobą 13k.pl/-/sugestia.php
Gdyby pajace pilnowały swoich zadani i gdyby ktoś nimi pożądanie po dyrygował to ta sytuacja z prądem nie miała by miejsca. Ponieważ wystarczyło by wyciągnąć wtyczkę.
A tak w ogóle to ładnie go popieściło ];->
"Wsadził trąbę gdzie nie trzeba."
I czekałem przez cały filmik kiedy on/ona wsadzi jej/jemu/sobie trąbę w dupę.
I czekałem przez cały filmik kiedy on/ona wsadzi jej/jemu/sobie trąbę w dupę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów