📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dwie indyjskie gówno pluskwy sie temu słoniu przyczepiły do dupy !
psotny_fiutek napisał/a:
Dwie indyjskie gówno pluskwy sie temu słoniu przyczepiły do dupy !
Mało tego, ze strachu dwóch popuściło słoniowi na rzadko na kark. A że słonie to czyste zwierzęta to się wkurwil.
Słonie to inteligentne,spokojne,majestatyczne zwierzęta!Są mądrzejsze,niż się głupszej ludzkości wydaje!Rodzinne i opiekuńcze!Żeby słonia doprowadzić do takiego ataku,to ta..sfora brudasów dookoła..z marszu powinna się,jako winna-uderzyć w piersi-a potem zastanowić się,jaką swoją GŁUPOTĄ mogla doprowadzić to wspaniałe zwierzę-do takiego ataku!
Ciapek z przodu siodła chyba wlasnie zawala egzamin na hinduskie prawo jazdy bo go instruktor bolcuje.
Traktoeanie zwierzat przedmiotowo to najgorsze swinstwo jakie sobie czlowiek wymyslil. Jebac tych debili, zwierzeta sie mszczą i nie przestaną a niedlugo vi ludzie zaplaca za swoje niedojebane pomysli
Z mostu pod pociąg
Kurde ja tu widze potencjał militarny... zreszta w dawnych czasach wykorzystywali slonie na polach bitwy. Myślę że jak juz skończy sie europie i zachodowi sianko na dozbrajanie ukrainy... mogą zacząć szkolić słonie z zoo i wysyłać do ukrainy.
Szkody napewno ubezpieczenie pokryje...
hindus stracił panowanie nad sterowaniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów