Według źródła 64-letni kierowca potrącił 67-letnią kobietę w Budionnowsku przez oślepiające słońce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesse.Pinkman napisał/a:
Słońce oślepiło
Bardzo łatwo to sprawdzić, ale.... twarze są wypikselowane i nie widać, czy oczy są w cieniu.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Bardzo łatwo to sprawdzić, ale.... twarze są wypikselowane i nie widać, czy oczy są w cieniu.
Zobacz jak nisko jest słońce, nie ma huja na Mariolę że oczy są w cieniu ...chyba że w ostrym cieniu mgły...a wtedy to huz dzieją dzieją się takie rzeczy że przydzie dzień że człowiek będzie musiał podjąć takie decyzje że człowiek nawet sobie nie wyobraża
A od kiedy słońce widzi ?
chochlikhero166 napisał/a:
To jest napisane oślepiające, nie oslepniete
Jak już, to oślepłe...
Bajarek napisał/a:
Mnie też oślepiło słone bo g**no tu widzę
To na przyszłość nie mocz oczu w słonej wodzie.
Czy słońce oślepiło czy nie, nikogo to nie powinno interesować. Prędkość jazdy zawsze powinno się dostosować do tego w jakiej jesteśmy sytuacji. Nic nie widzisz i jedziesz na ślepo? To zwolnij ile się da i przejedź ten trudny okres z taką prędkością, jeśli nie masz żadnych okularów przeciwsłonecznych. Mamy nagranie 20 sekund, słońce jest od 1 sekundy a chłop martwi się tylko o swoje oczy i nic nie zwalnia. To samo tyczy się śniegu, deszczu itp. Wytłumaczeniem od kolizji/wypadku może być dla mnie plama oleju, której nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć, ubytek w nawierzchni lub jej dziwne zniekształcenie.
Niczego nie widzę przez to Słońce, to jadę dalej jakby nigdy nic. Dobrze, że jeszcze gazu nie dodał, żeby szybciej być w domu i tym samym skrócić czas ekspozycji.
Raz rano walnęła we mnie babka z lewej - dojazd w strefie równorzędnych, więc miałem pierwszeństwo. Nie jechała szybko, ja też nie, ale dopiero w ostatniej chwili skumałem, że ona nie zwalnia i odskoczyłem ile mogłem (otarła tylne koło i zderzak).
Tłumaczyła, że mnie nie zauważyła, bo Słońce ją oślepiło. Tyle, że ciężko nie zauważyć srebrnego SUVa na światłach jadącego właśnie w stronę wschodzącego Słońca. Chyba, że gapiła się w Słońce wcześniej i niczego nie widziała, więc postanowiła wjechać na ślepo.
Raz rano walnęła we mnie babka z lewej - dojazd w strefie równorzędnych, więc miałem pierwszeństwo. Nie jechała szybko, ja też nie, ale dopiero w ostatniej chwili skumałem, że ona nie zwalnia i odskoczyłem ile mogłem (otarła tylne koło i zderzak).
Tłumaczyła, że mnie nie zauważyła, bo Słońce ją oślepiło. Tyle, że ciężko nie zauważyć srebrnego SUVa na światłach jadącego właśnie w stronę wschodzącego Słońca. Chyba, że gapiła się w Słońce wcześniej i niczego nie widziała, więc postanowiła wjechać na ślepo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów