18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kaczortasior 2024-05-16, 19:14 52
Takie byki i żeby czarnuchom wpindolu nie spuścili ...
Zgłoś
guliusz 2024-05-16, 19:15 67
Tylko dziękować Tuskowi po stokroć .
Zgłoś
RoboCat 2024-05-16, 19:20 15
Ile tam kultury... performens na zywo na ulicy dla wszystkich, nie to co ta dzika Polska
Zgłoś
cesarz1982 2024-05-16, 19:22 30
Zaściankowa polska jak zawsze 100lat za murzynami, moze nasz premier Con Don w końcu to zmieni i będziemy w prawdziwej czarnej......"ełropie"
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-16, 19:26 12
kaczortasior napisał/a:

Widziałeś film z tym hitlerowcem-policjantem atakującym tych, którzy chcieli przywracać porządek?
No to widocznie to już światowe i praworządni boją się bandytów - tych z Afryki i tych w mundurach...
Zgłoś
Manolito666 2024-05-16, 19:41 11
Rudy chuj sprowadzi nam największe człekopodobne odpady...
Zgłoś
C................y 2024-05-16, 20:02 38
Zgłoś
Caanonierka 2024-05-16, 20:10 37
guliusz napisał/a:

:_)

Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-05-16, 20:26 16
Te naczelne mają jakiś odruch by wszędzie gdzie się pojawią robić od razu taki sam chlew jak ich murzyńskich bantustanach.
Co za zjebane zwierzęta
Zgłoś
riddick1773 2024-05-16, 20:29 6
kaczortasior napisał/a:

"byki" w krajach pod egidą pedofilskiego zavhodu to plastusie takie w zasadzie. "Czarnuch" októrym mówisz przegibał kilka tysięcy kilometrów jak nie łódką z patyków to i przed nie jednym lwem pewnie uciekał. Więc imigranci w wiekszości zalewające tak zwane kraje zachodnie są o wiele fizycznie silniejsi od autoktonów i znacznie bardziej agresywni.

Chuj w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
darek1234 2024-05-16, 20:44 25
guliusz napisał/a:

Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w chuj dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak chuj o tym wiesz, bo jesteś tylko troll
Zgłoś
guliusz 2024-05-16, 21:03 23
darek1234 napisał/a:

Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w chuj dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak chuj o tym wiesz, bo jesteś tylko troll

No to w takim razie dziękować po stokroć tym drugim.
PS.
Ucałuj tego swojego Tuska w ten niemiecki Chełm
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-05-16, 21:04 18
Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie. Za słowa ty jebany m.... do afryki kurwa! Polska do Polaków! Wypierdalaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i chuj mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
pazuzu 2024-05-16, 21:27 28
guliusz napisał/a:

Tak bo to Tusk rządził ostatnie 8 lat i nawpuszczal ich do Polski,ogarnij się deklu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów