📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Takie byki i żeby czarnuchom wpindolu nie spuścili ...
Ile tam kultury... performens na zywo na ulicy dla wszystkich, nie to co ta dzika Polska
Zaściankowa polska jak zawsze 100lat za murzynami, moze nasz premier Con Don w końcu to zmieni i będziemy w prawdziwej czarnej......"ełropie"
kaczortasior napisał/a:
Widziałeś film z tym hitlerowcem-policjantem atakującym tych, którzy chcieli przywracać porządek?
No to widocznie to już światowe i praworządni boją się bandytów - tych z Afryki i tych w mundurach...
Rudy chuj sprowadzi nam największe człekopodobne odpady...
Te naczelne mają jakiś odruch by wszędzie gdzie się pojawią robić od razu taki sam chlew jak ich murzyńskich bantustanach.
Co za zjebane zwierzęta
Co za zjebane zwierzęta
kaczortasior napisał/a:
"byki" w krajach pod egidą pedofilskiego zavhodu to plastusie takie w zasadzie. "Czarnuch" októrym mówisz przegibał kilka tysięcy kilometrów jak nie łódką z patyków to i przed nie jednym lwem pewnie uciekał. Więc imigranci w wiekszości zalewające tak zwane kraje zachodnie są o wiele fizycznie silniejsi od autoktonów i znacznie bardziej agresywni.
Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w chuj dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak chuj o tym wiesz, bo jesteś tylko troll
darek1234 napisał/a:
Mylisz się, od 2016 roku przyjechało ich do Polski w chuj dzięki Pierdnij i Spocznij. Ale i tak chuj o tym wiesz, bo jesteś tylko troll
No to w takim razie dziękować po stokroć tym drugim.
PS.
Ucałuj tego swojego Tuska w ten niemiecki Chełm
Ja nie będę pisał m... bo sąd mnie skarał dwa lata temu za rasizm.... Chciał mnie okraść afroamerykanin na przystanku, więc sąd skarał mnie. Za słowa ty jebany m.... do afryki kurwa! Polska do Polaków! Wypierdalaj! Jak psy przyjechały to się m... poskarżył, a ja nic nie mogłem powiedzieć.... 48h na deskach i chuj mu w dupę! Chodniki przez 2mc sprzątałem w czynie społecznym!!!!!
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów