📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ej, nie widziałem srającego węża. Podeśle ktoś link?
A co do słonia, to czemu do chuja nikt zapałki nie rzucił w tę otchłań???? Tępy chuj ten kamerzysta.
A co do słonia, to czemu do chuja nikt zapałki nie rzucił w tę otchłań???? Tępy chuj ten kamerzysta.
bleblebator1 napisał/a:
zaraz je gruzini zapierdolą
Nie Gruzini tylko ukraińcy, pierdolona banderowska dzicz.
sadistic.pl/poszlo-z-gruzem-vt583715.htm
Aż to smród poczułem,realne bardzo
Miałem kiedyś taką akcję z koniem - poczułem ciepło konia na twarzy - niezapomniane przeżycie. Do dzisiaj unikam koni. A mógł kopnąć - wolałbym chyba. Zadziałałoby lepiej. Dałbym kartofla, a teraz już nie. Konie to chuje.
A co do słonia - to było piękne safari. Nie zapomnę go nigdy.
A co do słonia - to było piękne safari. Nie zapomnę go nigdy.
I to jest właśnie ta wiedza, bez której lepiej się żyje. Jak odzobaczyć pierdzącego słonia afrykańskiego z bliska?
toeska21 napisał/a:
Szczanie bez pierdnięcia jest jak magia bez zaklęcia!
sikanie bez pierdyki jest jak wesele bez muzyki!
O skurwesyn, jeszcze zooma zrobił!
Aż poczułem go w domu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów