Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiec kurwa niech wszystkie kaszaloty skancza pierdolic ze ulanstwo to choroba tylko obzarstwo i nygustwo wzgledem ruchu
Pierwszy film dzwignely typa 2 poduszki. Jedna nie wyjebalaby go tak wysoko. Mozna bylo uzyskac lepszy efekt podkladajac pod spod jakas plyte lub odpalac na betonie zeby cala energia skupila sie ku gorze
Kurwa, jak mozna byc takim spasionym knurem? Ja tez szczuply nie jestem, wpierdalam wszystko na co mam ochote ale nie tonami i trzymam wage od 18-stki 100-110kg przy 178cm.
Wiec kurwa niech wszystkie kaszaloty skancza pierdolic ze ulanstwo to choroba tylko obzarstwo i nygustwo wzgledem ruchu
Pierwszy film dzwignely typa 2 poduszki. Jedna nie wyjebalaby go tak wysoko. Mozna bylo uzyskac lepszy efekt podkladajac pod spod jakas plyte lub odpalac na betonie zeby cala energia skupila sie ku gorze
Jeśli ważysz 100kg przy 178cm to albo jesteś bardzo dobrze zbudowany, czyt. muskularny, albo mega ulany i gruby. Innej opcji nie ma.
ale jak mu się ten brzuchol zatelebutał w powietrzu
Jeśli ważysz 100kg przy 178cm to albo jesteś bardzo dobrze zbudowany, czyt. muskularny, albo mega ulany i gruby. Innej opcji nie ma.
Nie uwarzam sie za rzezbe greckiego bozka, kaloryfera nie mam, ale wystajacego bebecha tez nie. Kutasa widze bez wychylania sie
Nie uwarzam sie za rzezbe greckiego bozka, kaloryfera nie mam, ale wystajacego bebecha tez nie. Kutasa widze bez wychylania sie
A…Masz chłopaka żołnierzu? Bo malujesz się na całkiem słodkie ciasteczko.