📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
za Olbratowskiego w ciemno browar
Pan Tomasz w formie, jak zawsze.
@Loala
Też się zastanawiałem, dlaczego on się zawsze tam śmieje.. ale pomyśl sobie, że siedzisz sobie wygodnie, słuchają Cie tysiące czy nawet dziesiątki tysięcy ludzi i słuchasz felietonu, który wypowiada kolega z pracy. Może ten fakt jakoś wpływa na jego nieustający śmiech..
Pozdrawiam, tegoroczny (tegodzisiejszy) maturzysta
Też się zastanawiałem, dlaczego on się zawsze tam śmieje.. ale pomyśl sobie, że siedzisz sobie wygodnie, słuchają Cie tysiące czy nawet dziesiątki tysięcy ludzi i słuchasz felietonu, który wypowiada kolega z pracy. Może ten fakt jakoś wpływa na jego nieustający śmiech..
Pozdrawiam, tegoroczny (tegodzisiejszy) maturzysta
Na co dzień słucham RMF Maxx, ale jak wyjeżdżam poza miasto i mam słuchać tego pierdolenia od rzeczy na rmf albo zetce to wolę całkiem radio wyłączyć. Ten ich humor to najlepsza motywacja aby strzelić sobie w łeb. Najlepiej widać różnicę gdy przełączają się między studiami na kilkanaście minut z rmf maxxx do zwykłego na czas loterii (400 koła, hubert urbański) kurwa jak jeden z nich dojebie żartem to reszta nie wie czy się smiać czy płakać (nawet hubert musi ratować sytuację po tych burakach), ale zazwyczaj się śmieją jak debil w tle w powyższym filmiku.
Jak dla mnie praca marzeń
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów