📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole... chciałbym wiedzieć co on sobie myślał ,że jak to się skończy celując sobie w oczy.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Oni maja zabawny język, nawet jakby mi grozili to bym się śmiał..Idemy do pici, hej
Ja użytkownik sadistica, z tego oto miejsca, za pozwoleniem najwyższego z najwyższych potępiam zachowanie zamaskowanych i zaszalikowanych (nieźle tam musi być zimno) kiboli gdyż zachowanie ich jest zaiste antyspołeczne i hańbią tytuł kibiców.
Niech Odyn wielki ukaże ich za swoje postępowanie minutą ciemności za dnia jasnego.
Tak im bugosław do zmiany swego niegodziwego postępowania.
AVE
Niech Odyn wielki ukaże ich za swoje postępowanie minutą ciemności za dnia jasnego.
Tak im bugosław do zmiany swego niegodziwego postępowania.
AVE
Za mało IQ żeby ogarnąć czynność, podpal, nie obracaj w kierunku twarzy, rzuć.
Kurwa rzeczywiście, powód do dumy. Nie ma jak polski chuligan! Nikt Ci tak nie wpierdoli ani nie narozrabia! No kurwa, proszę Cię. Ja wiem, że żyjemy w kraju, że mało jest rzeczy, którymi możemy się poszczycić ale oszczędź sobie określenia, że prawdziwi chuligani tylko w PL.
@Onomatopeja_93 No masz rację. Nie tylko w Polsce są prawdziwi chuligani. W Rosji, Holandii, Francji, Włoszech, Serbii, Anglii też ich trochę jest, a ci ostatni mieli miano najgorszych jeszcze w latach 90.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów