Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wole Petru niż Kaczku
Chciałbyś żeby piesek banksterów i różnych podobnych Sorosów, sprowadzał tu imigrantów i wprowadzał unijny homobolszewizm? Świetny wybór! ...ale nie łatwiej zamieszkać w Marsylii, Sztokholmie czy Paryżu?
Chciałbyś żeby piesek banksterów i różnych podobnych Sorosów, sprowadzał tu imigrantów i wprowadzał unijny homobolszewizm? Świetny wybór! ...ale nie łatwiej zamieszkać w Marsylii, Sztokholmie czy Paryżu?
Ty tak serio ???
banksterzy,sorosy,imigranci homobolszewicy ja pierdole jeszcze tylko o żydach, satanistach i rowerzystach wege nic nie wspomniałeś
Ty tak serio ??? banksterzy,sorosy,imigranci homobolszewicy ja pierdole jeszcze tylko o żydach, satanistach i rowerzystach wege nic nie wspomniałeś
No sorry ale nie jest żadną tajemnicom że w komisjach i władzach UE siedzą jawni bolszewicy, marksiści i trockiści. Na zachodzie w ogóle się z tym nie kryją. To u nas jest to zakazane ustawowo, w Holandii Lenin wychodzi na znaczkach, wystarczy więc poczytać.
A co do Petru to nie jest prawdą że nawet politycy PO mówią o Petru "rumun balcerowicza"?
Nie jest prawdą że jest on twarzą KODu?
Nie jest prawdą że Petru pracował już dla Banku Światowego(World Bank), IMF (wyciek z WikiLeaks), Bank BPH – tak, ten sam, który był zamieszany w słynną w latach 1990. aferę FOZZ jako Bank Handlowy?
Nie jest prawdą że promującą KOD i Petru, Agorę, kupił i sponsoruje Soros? (To samo z fundacją Batorego)?
....sorry ale jak Petru nie jest na bansterskiej smyczy to ja nie wiem kto jest.
@pazuzu
Dobrze się czujesz?
Pytam serio, bo nie wie mczy trolling czy coś innego
Nie jestem fanem petru ale jak mam wybrać to wole jego niż kaczyńskiego
No Petru jest chujowy. Kaczka też. Rozjebało to Twój prawicowy mózg? Czy świat dla Ciebie jest czarno-biały trollu jeden? Czy jeśli w Twoim zjebanym mniemaniu nie lubię Kaczyńskiego to automatycznie uwielbiam Petru? To jest w Twoim małym prawicowym mózgu? Swoją drogą wyzywanie tych cieciów z władz i komisji UE od żydów i komunistów w momencie, kiedy cały nas rząd jest postkomunistycznym ścierwem pomieszanym z żydowskim gównem jest conajmniej nie na miejscu.
@janlew
No Petru jest chujowy. Kaczka też. Rozjebało to Twój prawicowy mózg? Czy świat dla Ciebie jest czarno-biały trollu jeden? Czy jeśli w Twoim zjebanym mniemaniu nie lubię Kaczyńskiego to automatycznie uwielbiam Petru? To jest w Twoim małym prawicowym mózgu? Swoją drogą wyzywanie tych cieciów z władz i komisji UE od żydów i komunistów w momencie, kiedy cały nas rząd jest postkomunistycznym ścierwem pomieszanym z żydowskim gównem jest conajmniej nie na miejscu.
Odłamek postkomuny w PISie, jest wprost proporcjonalny do liczby patriotów w Nowoczesnej i PO. Mały procent, inaczej by SB-kom synekur nie odbierali. Zresztą sorry ale zatrzymanie islamizacji i wyprzedaży ziemi Niemcom, to dla mnie kwestie podstawowe.
Inna sprawa że na sanacje z PISu nie głosuje, ale trzeba być stuleją umysłową żeby zamiast tego wybrać a nawet porównać do nich kogoś z "obozu zdrady narodowej", czy to folksdojczy z PO, czy palikociarzy z Nowoczesnej.
PS. Co do żydów, to mi nie przeszkadzają. Ja nie lubię jedynie trzech grup:
- międzynarodówki bankierskiej,
- ekipy od przemysłu holokaustu,
- żydokomuny,
Ludzi jak np. Norman Finkelstein, Hannah Arendt bardzo cenię.
Odłamek postkomuny w PISie, jest wprost proporcjonalny do liczby patriotów w Nowoczesnej i PO.
Gościu... W PiS'ie jest tych kurew jak mrówków, tyle że są to kryptoczerwone skurwysyny. Właściwie to cała scena polityczna w dzisiejszych czasach to w 90% komuchy. Nie unikniemy tego, bo po prostu nie pozwalają nam na to czasy. Obudz się i zacznij patrzeć na swój obóz polityczny również, a nie tylko na wrogie. A co do islamizacji... Nawet jakby tu przyszli to by stąd spierdolili ze względu na brak perspektyw w tym kraju, chujowy zasiłek i na dodatek patologię i ksenofobię czającą się na każdym kroku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów