Oczywiście mój komentarz nie miał na celu obrazy kozojebców... A może miał.
Ta, Słowianie, a jaką masz pewność "słowianienie" że twoi przodkowie tysiąc lat temu nie byli tymi którzy przyjechali nawracać tych pierdolonych Słowian? Masz na to jakiś dowód? Zdjęcie albo się nie wydarzyło...
Jaką masz pewność, że byli w ogóle Polakami?
A tak inną drogą co rozumiesz przez określenie Słowianin? To według Ciebie ktoś kto biega wokół ogniska i wydziera ryja do światowita? Czemu Słowianin, czyli np. Rusek albo Polak nie może modlić się do krzyża?
PS: Najstarszą religią jest chrześcijaństwo bo Adam pierwszy człowiek na Ziemi wierzył w Jahwe, czyli Boga chrześcijaństwa.
Obrazek
Ta, Słowianie, a jaką masz pewność "słowianienie" że twoi przodkowie tysiąc lat temu nie byli tymi którzy przyjechali nawracać tych pierdolonych Słowian? Masz na to jakiś dowód? Zdjęcie albo się nie wydarzyło...
Jaką masz pewność, że byli w ogóle Polakami?
A tak inną drogą co rozumiesz przez określenie Słowianin? To według Ciebie ktoś kto biega wokół ogniska i wydziera ryja do światowita? Czemu Słowianin, czyli np. Rusek albo Polak nie może modlić się do krzyża?
PS: Najstarszą religią jest chrześcijaństwo bo Adam pierwszy człowiek na Ziemi wierzył w Jahwe, czyli Boga chrześcijaństwa.
A masz na to zdjęcia, że się wydarzyło? Jakiś Adaś (pedalskie imię, dlatego pewnie stworzył mu kobietę, żeby przestał mu się do dupy dobierać).
A wiesz czemu nie powinien modlić się do krzyża? Bo nasze (słowiańskie) wierzenia mówią o czymś innym - poczytaj sobie i nic tam nie ma o darciu ryja dookoła ogniska, powoli odradzają się różne ruchy neopogańskie... ale... to na innym portalu na sadolu to trzeba rzucić jakąś kurwą i git
Post mortem per rectumyoutube.com/watch?v=lQ4HONuvsUE (probowalem wgrac, ale nie weszłeś.)
Sluchasz muzyki 'tanecznej' - o boze, przecie tylko metal jest najlepszy ;o
Sadze , ze rzad... - ty jebany lewaku ;o
Bo Polska.. - a zobacz jak maja w Niemczech.
SADOL <3
Ale co ja tam mogę powiedzieć jak jestem agnostykiem.
Pozdrawiam Gimbo-ateistów
A masz na to zdjęcia, że się wydarzyło? Jakiś Adaś (pedalskie imię, ....
Prooooszę.
A Adam to nie jest pedalskie imię bo
Adam Mickiewicz, Adam Małysz, Adam Asnyk itp itd.