Najciekawszy fragment o słowiańskich kobietach Po urodzie widać, że niemal same Polki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I co, mam dać piwo tylko dlatego, że jestem Słowianinem?? Chujowe wykonanie, brak jakiegokolwiek przekazu. Niech gnije w poczekalni..
"Nie lekceważ nigdy nas..."
To powinno być hymnem Euro2012
ujadasz jakbys zazdroscil, kobietry takie juz sa i to powoduje, ze mamy ochote je dymac.
ujadasz jakbys zazdroscil, kobietry takie juz sa i to powoduje, ze mamy ochote je dymac.
Po urodzie widać, że niemal same Polki.
Pamiętaj. W Polsce nie ma brzydkich kobiet, tylko pozostałości po zaborach.
Co to za banda dziwek?
@Karola_Strausburger
Powiedział to amerykanin, który wychował się w kraju w, którym Amerykanin to nie narodowość.
Bycie dumnym Polakiem to bycie dumnym z osiągnięć przodków, historii i wyczynów.
Powiedział to amerykanin, który wychował się w kraju w, którym Amerykanin to nie narodowość.
Bycie dumnym Polakiem to bycie dumnym z osiągnięć przodków, historii i wyczynów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów