18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Słowojebak
Gogul • 2013-05-24, 21:49
Wódy żal dla żydów.

teraz przeczytaj od tyłu
Jest to Palindrom (gr. palindromeo – biec z powrotem) – wyrażenie brzmiące tak samo czytane od lewej do prawej i od prawej do lewej. Przykładem palindromu jest: Kobyła ma mały bok. Współcześnie palindromy pełnią funkcję gry słownej. Prawdopodobnie tak było również i w przeszłości, choć pewne znaleziska sugerują, że palindromy mogły też mieć znaczenie magiczne.

jeśli macie swoje chętnie poznam
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................t 2013-05-24, 21:58 1
aga naga, mamuta tu mam- jedyne jakie znam
Zgłoś
l................t 2013-05-24, 22:04 3
Znam: chór wujów. A nie, przepraszam, to sra półgówek. Znaczy się ten, gra półsłówek.

Ja tutaj: Aga naga! Zaradny dynda raz.

E, do bani z tymi palicośtam.
Zgłoś
Tocha1991 2013-05-24, 22:04 48
ja znam takie

I co Idioci
Zgłoś
animalus 2013-05-24, 22:10 14
kobyłamamałybok... stare i znane - nie, to nie czyta się do tyłu

ile Roman ładny dyndał na moreli? ten nawet o zabarwieniu sadystycznym
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-05-24, 22:12 4
Też chce wyjść na mądrego, dlatego wyszukam w google Palindrom. Potem metoda kopiuj-wklej i czekać na aprobatę i piwa.

- Żartem w metraż
Zgłoś
Un_Nem 2013-05-24, 22:19 4
kajak
Zgłoś
PowerIsBack 2013-05-24, 22:21 9
oko
Ale się wysiliłem ;>
Zgłoś
4x4offroad 2013-05-24, 22:26 33
wypierdalajjaladreipyw

Zgłoś
Kaprys 2013-05-24, 22:31 9
@up za żebranie piw warn. Ja tu nie mogę, ale do żula pod sklepem mówię, 'dam ci 2 zł a do tego wpierdol gratis". "To ja już nic nie chcę" i spierdalał. Bywały twardsze jednostki, kumplami straszyli. Gong znienacka, i nagle cała ekipa w miarę prosto dzida przed siebie. Tak samo jak widzę, że starszych ludzi zaczepiają. Namolnie, bardzo namolnie. Idę i reaguję. A najzabawniejsze, że ci starsi próbują mi wręczyć dychę, czy dwie, nawet 50 było, że "przegoniłem menela". Ja im tłumaczę, że sam mam babcię, i mnie kurwica strzela, i nie chcę żadnych pieniędzy. Ciężko się uwolnić od podziękowań, ale jestem z siebie dumny. Stop znieczulicy, to fajne uczucie.

edit: nie @up, to było do Nathaniel... zawsze napierdolicie tych postów nim swego wyślę.
Zgłoś
Gogul 2013-05-24, 22:36 2
@up dałem ci piwko za postawę, sam tak robię no ale kurwa... co to ma do tematu? bez obrazy oczywiście
Zgłoś
Kaprys 2013-05-24, 22:40 6
@Gogul, nic nie ma, wiem, ale wkurwiają mnie takie posty też nie na temat główny. Zajebał z gugli i już browara mu dać. Tak to i ja mogę. Ale wiem, że znałem kilka innych palindromów, już nie pamiętam, więc nie szukam, bo chyba chodzi o to, żeby dać 'z głowy'.
Zgłoś
Gogul 2013-05-24, 22:42 3
@up dobrze gada, piwa mu. fajnie można pogłówkować z takimi słówkami. Poćwiczyć szarą móżgownicę trochę
Zgłoś
Kaprys 2013-05-24, 22:46 2
Chuj, nie palindrom, ale dam zdanie, które zawiera wszystkie znaki polskiego alfabetu. Był kiedyś taki miesięcznik "Sowa", z takimi intelektualnymi zadaniami. "Ależ ufność w przyjaźń męskich głów to błąd". MałyMiękki przy sprawdzaniu czcionki daje "zażółć gęślą jaźń" - nie ogarniam zlepku liter do tej pory.
Zgłoś
bonus. 2013-05-24, 22:48
kobyła ma mały bok
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem