Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przy tego typu filmikach powinno się zablokować możliwość dodawania komentarzy bo krew zalewa na wypowiedzi niektórych gimbusów i ciężko później się w autobusie powstrzymać jak się takiego spotka :/
LEWA W GÓRĘ!!!
Jesteś przeciwnikiem wolności słowa?
@xts
ps. zdechnij chuju w męczarniach
to jesteście po prostu POJEBANI i z całego serca życzę wam, abyście sami skończyli na wózki, sparaliżowani od szyji w dół bez nikogo do pomocy. Abyście srali i szczali pod siebie i utopili sie we własnym gównie. CHUJ WAM W DUPY.
Niech zgadnę, co tydzień chodzicie do kościoła?
a może poprostu go kocha? może była z nim zanim miał wypadek na motocyklu i została z nim bo go kocha? ale szczerze Ci współczuje skoro termin 'prawdziwa szczera miłość' jest Ci całkowicie obcy... ciekawe co byś poczuł gdybyś był w takiej sytuacji jak on i ktoś powiedział że Twoja kobieta jest z Tobą dla kasy ( o ile wogóle jakąś masz) a teraz prosze bardzo wszystkie gimbusy mogą po m nie pojechać. Jebie mi to.
Nie bądź śmieszny. Prawdziwa miłość to może i była, ale wcześniej czy później, któryś z jego kolegów doprawi mu rogi. Na szczęście będąc na wózku, nie będzie się musiał schylać w drzwiach.
edit.
w siódmej minucie jakiś pedał niedojebany stwarza zagrożenie dla innych uczestników ruchu drogowego, co za zjeb.
Smutno mi się zrobiło jak zobaczyłem, że na wózku inwalidzkim wyjechał. ;(
aj Ty żartownisiu, prawie Ci uwierzyłem
przede wszystkim śmieszna nie śmieszny, bo jestem kobietą, to po pierwsze. po drugie to jeżeli ktoś mu doprawi rogi to jego żona nie kolega, a po trzecie i najwazniejsze to bardzo jest mi przykro że masz takie zdanie o kobietach, ale to, że Ci sie takie trafiały (bo skadś masz takie zdanie o płci przeciwnej) to nie znaczy że wszystkie takie są. mówiąc tak o kobietach i uogólniając obrażasz kobiety które są w swoich związkach fair. a na koniec mojego monologu życzę Ci żeby Ci się w życiu trafiła taka kobieta która będzie Cie kochała i była z Tobą szczera i wierna Tobie mimo przeciwności losu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów