18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
C................S 2012-10-03, 15:58 1
Nasz piękny Rzeszów )))
Zgłoś
Bawar4 2012-10-03, 16:50
pięknie to wyszło
naprawdę szacunek
Zgłoś
d................y 2012-10-03, 17:19
xyz893 napisał/a:

Przy tego typu filmikach powinno się zablokować możliwość dodawania komentarzy bo krew zalewa na wypowiedzi niektórych gimbusów i ciężko później się w autobusie powstrzymać jak się takiego spotka :/
LEWA W GÓRĘ!!!

Jesteś przeciwnikiem wolności słowa?
Schabik napisał/a:

@xts

ps. zdechnij chuju w męczarniach

busek napisał/a:

to jesteście po prostu POJEBANI i z całego serca życzę wam, abyście sami skończyli na wózki, sparaliżowani od szyji w dół bez nikogo do pomocy. Abyście srali i szczali pod siebie i utopili sie we własnym gównie. CHUJ WAM W DUPY.

Niech zgadnę, co tydzień chodzicie do kościoła?
muscas napisał/a:

a może poprostu go kocha? może była z nim zanim miał wypadek na motocyklu i została z nim bo go kocha? ale szczerze Ci współczuje skoro termin 'prawdziwa szczera miłość' jest Ci całkowicie obcy... ciekawe co byś poczuł gdybyś był w takiej sytuacji jak on i ktoś powiedział że Twoja kobieta jest z Tobą dla kasy ( o ile wogóle jakąś masz) a teraz prosze bardzo wszystkie gimbusy mogą po m nie pojechać. Jebie mi to.

Nie bądź śmieszny. Prawdziwa miłość to może i była, ale wcześniej czy później, któryś z jego kolegów doprawi mu rogi. Na szczęście będąc na wózku, nie będzie się musiał schylać w drzwiach.

edit.
w siódmej minucie jakiś pedał niedojebany stwarza zagrożenie dla innych uczestników ruchu drogowego, co za zjeb.
Zgłoś
PodpiwekJedrzej 2012-10-03, 17:27 1
Szczerze rozpłakał bym się na jego miejscu.
Zgłoś
fazzie 2012-10-03, 17:42
Srasłkasz napisał/a:

Smutno mi się zrobiło jak zobaczyłem, że na wózku inwalidzkim wyjechał. ;(

aj Ty żartownisiu, prawie Ci uwierzyłem
Zgłoś
paczfiko 2012-10-03, 17:47 1
piszcie co chcecie ale dawno się nie popłakałem. kto nie jeździ ten nie wie. lewa do GÓRY. dla młodej pary wszystkiego dobrego, a dla pana młodego wszystkiego dobrego

<lol>
Zgłoś
wojas30 2012-10-03, 17:56
Jak wykurwił na motorze i złamał kręgosłup to co mu mieli dać? Motocykl? Chyba żeby sobie go siedząc na tym wózku polerował do upadłego bo pojechać to mu będzie cięzko...
Zgłoś
TelewiZorro 2012-10-03, 20:18
nuda żaden motur się nie wypierdolił
Zgłoś
simek147666 2012-10-03, 20:22 1
aż mnie ciary przeszły zajebista niespodzianka, lepsza od jakiegoś chujowego śpiewania stolat.
Zgłoś
m2ti 2012-10-03, 20:39
Pan młody z pewnością był zadowolony z takiej niespodzianki,nawet jeśli jeździ na wózku z powodu wypadku podczas jazdy to pewnie bardziej się ucieszył na widok tylu motocyklistów niż na widok ciotek które widzi raz na ruski rok czy coś tam...ogólnie szkoda mi gościa,natomiast nóż mi się w kieszeni otwiera czytając Wasze komentarze,zauważam też że większość Polaków mentalnie jest jeszcze w komunie,a spory odsetek użytkowników tego portalu jak i rodaków w naszym kraju reprezentuje wieś umysłową i są strasznie zazdrośni,niczym Wam też nie idzie dogodzić.Ktoś wspomniał kilka postów wyżej o nagłówku tej strony "Codzienna dawka czarnego humoru",czy debilne "gangman style" i inne to jest też dla Was czarny humor,to może być?Stacza się ten portal przez młodzież w wieku gimnazjalnym których rajcuje walenie konia przed panienkami z kutasem.
LWG!
Zgłoś
U................m 2012-10-03, 21:46
U mojej kuzynki na weselu byla podobna akcja po wszystkim skasowali karton gorzkiej
Zgłoś
Novik 2012-10-03, 22:58
zrobili mu smaka bo nie pojezdzi na moturku
Zgłoś
Muscasa 2012-10-05, 10:40
dlugowieczny napisał/a:

Nie bądź śmieszny. Prawdziwa miłość to może i była, ale wcześniej czy później, któryś z jego kolegów doprawi mu rogi. Na szczęście będąc na wózku, nie będzie się musiał schylać w drzwiach.

przede wszystkim śmieszna nie śmieszny, bo jestem kobietą, to po pierwsze. po drugie to jeżeli ktoś mu doprawi rogi to jego żona nie kolega, a po trzecie i najwazniejsze to bardzo jest mi przykro że masz takie zdanie o kobietach, ale to, że Ci sie takie trafiały (bo skadś masz takie zdanie o płci przeciwnej) to nie znaczy że wszystkie takie są. mówiąc tak o kobietach i uogólniając obrażasz kobiety które są w swoich związkach fair. a na koniec mojego monologu życzę Ci żeby Ci się w życiu trafiła taka kobieta która będzie Cie kochała i była z Tobą szczera i wierna Tobie mimo przeciwności losu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem