Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam nadzieje że przynajmniej starzy nadziani, nie będzie powtórki z Sosnowca
P.S. zapomniałem że fiutek nie działa
Tak czy inaczej - szacun dla chłopaków, bo pokazali, że są przyjaciółmi nie tylko na drodze - lewa w góre!
A młodym najlepszego!
@Schabik - dokładnie. I niech go sowy obsrają!
@xts - życzę Ci z całego serca, żebyś wkrótce był tak zmotoryzowany jak on. Tylko to tego stopnia...abyś nie mógł swojej własnej flegmy z ryja wytrzeć.
@xts
może w przeciwieństwie do twojej dziołchy (o ile jakąś masz w ogóle) ta dziewczyna nie patrzy na stan portfela i wygląd, ale przede wszystkim na to jakim jej już teraz mąż jest człowiekiem.
ps. zdechnij chuju w męczarniach
wyjebane mam co myślicie i wasze przedszkolne ramówieczki typu "nie, bo ty" po mnie spływają
dodatkowo przytaczam tekst z pod loga "codzienna dawka czarnego humoru"
Ci, którzy go bronią to pewnie wielcy właściciele motorków, jak czarnuch się pali to śmieszne, dziecko ze zdeformowanym ryjem też ha ha ha ale jak jakiś baran z waszego motorkowego otoczenia zapierdala na wózku to już trzeba płakać i współczuć.
buahaha jebłem jak zobaczyłem typa na wózku inwalidzkim lol,
fajna panna, szkoda mi jej
Czyli co wystarczy jeździć na wózku by dostać taki prezent ?
... co to ma być, bo na wózku?
Mam nadzieje że przynajmniej starzy nadziani, nie będzie powtórki z Sosnowca
P.S. zapomniałem że fiutek nie działa
to jesteście po prostu POJEBANI i z całego serca życzę wam, abyście sami skończyli na wózki, sparaliżowani od szyji w dół bez nikogo do pomocy. Abyście srali i szczali pod siebie i utopili sie we własnym gównie. CHUJ WAM W DUPY.
@xts - życzę Ci z całego serca, żebyś wkrótce był tak zmotoryzowany jak on. Tylko to tego stopnia...abyś nie mógł swojej własnej flegmy z ryja wytrzeć.
@xts
może w przeciwieństwie do twojej dziołchy (o ile jakąś masz w ogóle) ta dziewczyna nie patrzy na stan portfela i wygląd, ale przede wszystkim na to jakim jej już teraz mąż jest człowiekiem.
ps. zdechnij chuju w męczarniach
I czym wy się od @xts różnicie?
Przyganiał kocioł garnkowi.
dodatkowo przytaczam tekst z pod loga "codzienna dawka czarnego humoru"
Dokładnie.
koleś musi być nieźle dziany skoro laska się zdecydowała na takie coś... (chyba że już tylko czeka na jego kolegów )
a może poprostu go kocha? może była z nim zanim miał wypadek na motocyklu i została z nim bo go kocha? ale szczerze Ci współczuje skoro termin 'prawdziwa szczera miłość' jest Ci całkowicie obcy... ciekawe co byś poczuł gdybyś był w takiej sytuacji jak on i ktoś powiedział że Twoja kobieta jest z Tobą dla kasy ( o ile wogóle jakąś masz) a teraz prosze bardzo wszystkie gimbusy mogą po m nie pojechać. Jebie mi to.
Pan młody spali gume wieczoremDlaczego pan młody nie palił gum jak motocykliści na tych motorach?
dla spinaczy : to jest sadistic nie tv trwam
gdzie ten prezent bo 10 minut to sporo czasu.
I dlaczego mu nie dali kręgosłupa nowego?
a ty czemu jestes takim idiota ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów