18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:12
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dzichader 2012-10-03, 1:06 29
gdzie ten prezent bo 10 minut to sporo czasu.
I dlaczego mu nie dali kręgosłupa nowego?
Zgłoś
ziomka22 2012-10-03, 1:10 107
@up ależ z Ciebie mistrz ironii, o zgrozo.....

Chłopaki ładnego czadu dali, zjechało ich więcej niż na niektóre zloty... Lewa w górę!
Zgłoś
g................e 2012-10-03, 2:59 9
ważne że wacek działa
Zgłoś
klint0n 2012-10-03, 3:44 30
Najlepsze są te montaże kamerzystów na weselach te profesjonalne przejścia itp. Coś pięknego
Zgłoś
Bananek 2012-10-03, 9:14 13
@Dzichader szkoda czasu, obejrzałem cały i zero niespodzianek. Ot kilkudziesięciu przyszłych dawców wpieprzyło się gościowi w wesele. Przyjechali go chyba powkurwiać tym, że już nie wsiądzie na motocykl...
Zgłoś
Qunda 2012-10-03, 9:51
@up i to jest właśnie sadystyczne
Zgłoś
x................s 2012-10-03, 10:04 1
buahaha jebłem jak zobaczyłem typa na wózku inwalidzkim lol,

fajna panna, szkoda mi jej
Zgłoś
Srasłkasz 2012-10-03, 10:10 19
Smutno mi się zrobiło jak zobaczyłem, że na wózku inwalidzkim wyjechał. ;(
Zgłoś
verrnume 2012-10-03, 10:27 2
grzybobranie napisał/a:

ważne że wacek działa

obawiam się że wręcz przeciwnie, jeśli rzeczywiscie ma bezwładne nogi spowodowane uszkodzeniem kręgosłupa to możliwe że ma wytrysk ale mu nie staje, aczkolwiek nie jestem specjalistą jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi

ot mała ilustracja

Tłumacząc pobierznie jeśli doszło do zerwania rdzenia na poziomie któregoś z kręgów to wszystkie funkcje wyliczone poniżej zostaną utracone , tak więc :

C1 C4 ruchy głową
C2 ruchy szyją
C4 C6 serce
C5 ruchy ramionami
C6 C7 ruchy nadgarstkami i łokciami
D1 D 12
D2 D12 równowaga tłowia
D11 L2 wytrysk
L2 ruchy biodrami
L3 prostowanie kolanq
L4 S1 ruchy stopną
L5 ruchy kolanem
S2 S4 erekcja
S2 S3 pęcherz i jelita
Zgłoś
Beszczel 2012-10-03, 10:28 9
szacun dla tej pany młodej za to że poślubiła inwalidę .
Zgłoś
Aeze 2012-10-03, 10:29 42
@xts - życzę Ci z całego serca, żebyś wkrótce był tak zmotoryzowany jak on. Tylko to tego stopnia...abyś nie mógł swojej własnej flegmy z ryja wytrzeć.
Zgłoś
ŻyrafyWchodząDoSzafy 2012-10-03, 10:34 4
Prezentem kolegów motocyklistów dla kolesia na wózku, będzie gangbang panny młodej.
Zgłoś
xyz893 2012-10-03, 10:35 25
Przy tego typu filmikach powinno się zablokować możliwość dodawania komentarzy bo krew zalewa na wypowiedzi niektórych gimbusów i ciężko później się w autobusie powstrzymać jak się takiego spotka :/
LEWA W GÓRĘ!!!
Zgłoś
moonmaker05 2012-10-03, 10:42
lexusem do slubu ? o kurwa ale szał i poczucie gustu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem