koledzy dali niezły prezent na wesele
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gdzie ten prezent bo 10 minut to sporo czasu.
I dlaczego mu nie dali kręgosłupa nowego?
I dlaczego mu nie dali kręgosłupa nowego?
@up ależ z Ciebie mistrz ironii, o zgrozo.....
Chłopaki ładnego czadu dali, zjechało ich więcej niż na niektóre zloty... Lewa w górę!
Chłopaki ładnego czadu dali, zjechało ich więcej niż na niektóre zloty... Lewa w górę!
ważne że wacek działa
Najlepsze są te montaże kamerzystów na weselach te profesjonalne przejścia itp. Coś pięknego
@Dzichader szkoda czasu, obejrzałem cały i zero niespodzianek. Ot kilkudziesięciu przyszłych dawców wpieprzyło się gościowi w wesele. Przyjechali go chyba powkurwiać tym, że już nie wsiądzie na motocykl...
Smutno mi się zrobiło jak zobaczyłem, że na wózku inwalidzkim wyjechał. ;(
grzybobranie napisał/a:
ważne że wacek działa
obawiam się że wręcz przeciwnie, jeśli rzeczywiscie ma bezwładne nogi spowodowane uszkodzeniem kręgosłupa to możliwe że ma wytrysk ale mu nie staje, aczkolwiek nie jestem specjalistą jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi
ot mała ilustracja
Tłumacząc pobierznie jeśli doszło do zerwania rdzenia na poziomie któregoś z kręgów to wszystkie funkcje wyliczone poniżej zostaną utracone , tak więc :
C1 C4 ruchy głową
C2 ruchy szyją
C4 C6 serce
C5 ruchy ramionami
C6 C7 ruchy nadgarstkami i łokciami
D1 D 12
D2 D12 równowaga tłowia
D11 L2 wytrysk
L2 ruchy biodrami
L3 prostowanie kolanq
L4 S1 ruchy stopną
L5 ruchy kolanem
S2 S4 erekcja
S2 S3 pęcherz i jelita
@xts - życzę Ci z całego serca, żebyś wkrótce był tak zmotoryzowany jak on. Tylko to tego stopnia...abyś nie mógł swojej własnej flegmy z ryja wytrzeć.
Prezentem kolegów motocyklistów dla kolesia na wózku, będzie gangbang panny młodej.
Przy tego typu filmikach powinno się zablokować możliwość dodawania komentarzy bo krew zalewa na wypowiedzi niektórych gimbusów i ciężko później się w autobusie powstrzymać jak się takiego spotka :/
LEWA W GÓRĘ!!!
LEWA W GÓRĘ!!!
lexusem do slubu ? o kurwa ale szał i poczucie gustu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów