koledzy dali niezły prezent na wesele
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
widzę lewactwo ostro ciśnie w komentach...
koleś musi być nieźle dziany skoro laska się zdecydowała na takie coś... (chyba że już tylko czeka na jego kolegów )
koleś musi być nieźle dziany skoro laska się zdecydowała na takie coś... (chyba że już tylko czeka na jego kolegów )
czemu nikt nie rozciągnął metalowej linki między latarniami na trasie?
Dziwnie się ubrali na to wesele, jeansy i jakieś skafandry, a gdzie garnitur ? Jak w tym tańczyć, jak w tym hulać.
jednak nie kupuje motocykla, pierdolę
ziomka22 napisał/a:
@up ależ z Ciebie mistrz ironii, o zgrozo.....
Chłopaki ładnego czadu dali, zjechało ich więcej niż na niektóre zloty... Lewa w górę!
"ładnego czadu"
myślałem, że po wyjściu z kościoła zaczną rzucać kaskami jak ryżem...
@xts
może w przeciwieństwie do twojej dziołchy (o ile jakąś masz w ogóle) ta dziewczyna nie patrzy na stan portfela i wygląd, ale przede wszystkim na to jakim jej już teraz mąż jest człowiekiem.
ps. zdechnij chuju w męczarniach
może w przeciwieństwie do twojej dziołchy (o ile jakąś masz w ogóle) ta dziewczyna nie patrzy na stan portfela i wygląd, ale przede wszystkim na to jakim jej już teraz mąż jest człowiekiem.
ps. zdechnij chuju w męczarniach
Dlaczego pan młody nie palił gum jak motocykliści na tych motorach?
Kurwa czytam te wasze komentarze i aż bólu chuja dostaję. Czy wy zawsze musicie być tacy zawistni i w ogóle? Kurwa no normalnie debile.
@up Musza bo bo inaczej przecież straca prestiz Hejtera ...
"Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia życzą podkarpatcy motocykliści"
PodkarpaCCy do chuja
PodkarpaCCy do chuja
Aż mi się przykro zrobiło jak przeczytałem te komentarze pod filmikiem. Serio. Gdzie się tacy ludzie chowają.
Dla mnie zajebista zajebistość !!! haters gonna hate..... and go fuck yourself
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów