Bardzo mądry słuchacz dzwoni do radia maryja. Argumenty księdza jednak rozwalają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nauka zawsze wygra z religią z prostego powodu bo nauka działa ! i nie zachowuje się jakby zjadła wszystkie rozumy. Naukowiec nie twierdzi że wszystko wie ale dąży z pewną pokorą do tego aby to poznać.
W przeciwieństwie do religii nauka się rozwija, a jak widzimy na przestrzeni wieków to kościół i jego tezy dostosowują się interpretacją pisma św. do dzisiejszych czasów. Ja do religii nic nie mam bo wiem że jest do bardzo ważne narzędzie służące do zaspokojenia potrzeb egzystencjalnych społeczeństw które zbudowane są w większości z tych mniej inteligentnych ludzi
W przeciwieństwie do religii nauka się rozwija, a jak widzimy na przestrzeni wieków to kościół i jego tezy dostosowują się interpretacją pisma św. do dzisiejszych czasów. Ja do religii nic nie mam bo wiem że jest do bardzo ważne narzędzie służące do zaspokojenia potrzeb egzystencjalnych społeczeństw które zbudowane są w większości z tych mniej inteligentnych ludzi
Lecz fanatyka religijnego nie przekonasz. Po prostu jest stare powiedzenie nie dyskutuj z idiotą...
Edytka :
Kurwa jego mać ten ksiądz jakim cudem dostał jakikolwiek tytuł naukowy ?? Facet twierdzi iż to na podważającym teorię ciąży ciężar dowodu.
Edytka :
Kurwa jego mać ten ksiądz jakim cudem dostał jakikolwiek tytuł naukowy ?? Facet twierdzi iż to na podważającym teorię ciąży ciężar dowodu.
fszystkie najnowsze badania muwiom ze ewolucja jest nie możliwa,
gdyby nie było chrześcijaństwa człowiek niewiedziałby rze jes osobom (tak tak widzowie, samoświadomość zawdzięczamy Jezusowi)
buk wymyslil czas wienc to ze biblia muwi ze swiat ma 6 tys lat to musi byc prawda
biblia ma racje a nauka to chuj bo oni muszoo przedstawic konkretne dowody, a do dzsioj ni momy najmiejszego na to dowodu (to chuj z antropologią, ze znalezionymi formami przejściowymi, z badaniami genetycznymi i z całą nauką)
gdyby nie było chrześcijaństwa człowiek niewiedziałby rze jes osobom (tak tak widzowie, samoświadomość zawdzięczamy Jezusowi)
buk wymyslil czas wienc to ze biblia muwi ze swiat ma 6 tys lat to musi byc prawda
biblia ma racje a nauka to chuj bo oni muszoo przedstawic konkretne dowody, a do dzsioj ni momy najmiejszego na to dowodu (to chuj z antropologią, ze znalezionymi formami przejściowymi, z badaniami genetycznymi i z całą nauką)
Jezu chryste. Ze ludzie placą tym facetom w sukienkach. Im wiekszy absurd wymyslisz tym latwiej ludzie w niego uwierzą. Normalnie szok i niedowierzanie
Te wszystkie religie to taki syf ze juz nie jest to smieszne... a smutne.
Te wszystkie religie to taki syf ze juz nie jest to smieszne... a smutne.
ksiezulo chce obalic teorie ewolucji argumentujac ze nie mozna zaplodnic ludzkim nasieniem zwierzat?
religia przyczynia sie do rozwoju nauki
dzieki chrzescijanstwu wiemy ze czlowiek jest osoba
nauka ma przedstawic dowody ze religia klamie
religia przyczynia sie do rozwoju nauki
dzieki chrzescijanstwu wiemy ze czlowiek jest osoba
nauka ma przedstawic dowody ze religia klamie
Ale ten ksiądz pierdoli..Jakbym nie wiedział że to mówi ksiądz, tylko normalna osoba to bym pomyślał że się ładnie zjarał
Takich tekstów żaden kabaret by się nie powstydził
97% człowieka to pies. 96% człowieka to banan. Czysta nauka drodzy ateiści. Kilka genów zależy od naszego istnienia. Co nie zmienia faktu, że Księgi Rodzaju nie można traktować dosłownie.
mnie to wszystko męczy już niech każdy wierzy na własny rozum - później się okaże co i jak, pasuje ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów