Jakiś Sadol wysepkę projektował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jakiś Sadol wysepkę projektował
Powinni tam postawić te słupy co ich nawet ciężarówka nie przestawi, może by się nauczyli w końcu.
Roztopek napisał/a:
Powinni tam postawić te słupy co ich nawet ciężarówka nie przestawi, może by się nauczyli w końcu.
Bardzo podoba mi się ta koncepcja !!! powinna być zainstalowana na każdym przejściu dla pieszych ....W momencie gdy pieszy jest w pobliżu mechanizm natychmiast inicjuje słupy myśle że napewno by się wszyscy nauczyli nowych przepisów
Duczki1234 napisał/a:
Bardzo podoba mi się ta koncepcja !!! powinna być zainstalowana na każdym przejściu dla pieszych ....W momencie gdy pieszy jest w pobliżu mechanizm natychmiast inicjuje słupy myśle że napewno by się wszyscy nauczyli nowych przepisów
Jesteś naiwny jeśli myślisz, że takie słupki powstrzymają pieszych karaluchów przed wchodzeniem na jezdnie.
Ewentualnie karaluchy w puszkach przed wjeżdżaniem gdzie nie należy.
Lewacy powinni mieć swoje wydzielone rezerwaty gdzie żyliby sobie po swojemu nie wadząc nikomu
Sadol sadolem, ale kurwa, jak widać niebezpodstawnie to tam stoi. Tumany jeżdżące jak bydło w indiach, słupek pomalowany, linia wyrysowana, ale nieee. Ja jadę prosto. A prosto znaczy kurwa prosto. Jakieś głupie linie nie będą mi rozkazywać.
Bardzo dobrze tępym chujom.
Yolanda napisał/a:
Co jest kurwa z tymi ludźmi? Najebani czy ślepi?
Niee nacpani to Holandia kraj koko i gowna
Ja się pytam co za debil to projektował. Zamiast wjebac gruby, porządnie zakotwiony stalowy słup to teraz za każdym puknięciem muszą montować go od nowa. Wystarczyło zrobić raz a dobrze. Przy okazji byłby regularny porządny materiał na sadola a nie tylko chujowe puknięcie...
Bo to kurwa wysepka oddzielająca ścieżkę rowerową od drogi. Taka przyszlo czeka nas również. Obrzydzić jazdę samochodem założenia unii europejskiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów