18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
piterrulez 2012-11-28, 17:54 1
"Banda frajerów. Pojedynczo by ich pewnie pozabijał. Ja rozumiem że to jakiś złodziej czy coś, ale bez jaj. Tak powinno się traktować tylko pedofila."

Nie pisałbyś tak, gdyby ukradł Ci samochód warty np. 100 tysięcy na który wziąłeś kredyt na kolejne wiele lat i będziesz musiał go spłacać, gdy on będzie się woził po mieście...
Zgłoś
g................o 2012-11-28, 17:57 1
Jesteście bandom jebanych kretynów. Miałem okazję być wzięty za tego złego mimo że ja wezwałem policję i miałem podobne przygody, wtedy się inaczej już myśli o takich skurwysynach. Nigdy nie wiecie czy nie będzie cię w złym miejscu o złym czasie. Oglądnijcie Symetrie, czasami ma się pecha
Zgłoś
KTU 2012-11-28, 17:58 2
Tak jak zwykle popadanie w skrajności że od razu sugeruje że powinni może zostać kolegami. Nie jestem jakimś pacyfistą tylko chodzi mi o to że właśnie dlatego nie piszę tekstów typu "dobrze, miejsce bydła jest na ziemi" bo nie wiem co zrobił, jakbym miał pewność że to był pedofil, morderca, gwałciciel itd. to nie byłoby mi go specjalnie żal. Właściwie to i tak zbytnio nie jest mi go żal tylko po prostu denerwuje mnie jak wielu ludzi ochoczo wyciąga pochopne wnioski, pochwalają bestialstwo policji i różnych służb, jak jest jakaś demonstracja to "strzelać do bydła" i może i wielu nie dostanie za darmo ale czasem się zdarzy że ktoś dostanie za darmo a pochwalając takie katowanie i poniżanie samemu można sobie strzelić w stopę. Czasami naprawdę wystarczy niewiele żeby znaleźć się na komisariacie czy w areszcie i wielu o tym zapomina.
Zgłoś
j................� 2012-11-28, 18:05
Dziwne,że żadnej laski tam nie ma te zakompleksione kurwy najgorzej leją, raz taka szmata mnie kopała jak leżałem skuty na glebie a później mi kolanem na kręgosłup skoczyła ale zrzuciłem kurwę głupią to jej koledzy przybiegli i chuj:P
Po takiej wizycie u nich miałem pół twarzy zdartej bo mnie kurwa gazem po mordzie spryskała jak leżałem skuty a potem jeszcze po chodniku ryjem przeciągnęła ,myślałem że mi coś z kolanem zrobili bo nie mogłem chodzić przez miesiąc i trochę siniaków

Fakt,faktem należał mi się wpierdol bo byłem trochę niegrzeczny ale z umiarem i jak już wpierdolili to mogli puścić w pizdu a nie jeszcze 2 dni na dołku w pizdu

Mojego koleżkę ostatnio z chaty zawinęli najebanego to jeszcze wpierdol w lesie dostał, żeby nie było laska go najmocniej tłukła

Ciekawe czy one też takie ostre w łóżku są....

Chyba pójdę na psa żeby wyruchać taką suczkę
Zgłoś
dk2626 2012-11-28, 18:05
A potem go zakneblowali i wszyscy wyruchali w dupczan
Zgłoś
rafal327 2012-11-28, 18:09
artiee
a skąd wiesz kto to? czy nie pedofil właśnie, czy nie pobił jakiegoś współwięźnia czy coś? gdyby był spokojny to by go nie wzięli na dywanik
Zgłoś
grzybek507 2012-11-28, 18:14
Gdyby nie miał tych kajdanek i jeden na jeden ohhh było by ciekawie..
Zgłoś
RevolutionGFX 2012-11-28, 18:23
Cytat:

Banda frajerów. Pojedynczo by ich pewnie pozabijał. Ja rozumiem że to jakiś złodziej czy coś, ale bez jaj. Tak powinno się traktować tylko pedofila.

cie chyba pojebało , pedofilów pierw trzeba katować a potem na tygrysa a nie tylko morde obić
Zgłoś
Darkstep 2012-11-28, 18:27
W mundurze zawsze cwani....

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
DioniZy 2012-11-28, 18:36
A jeśli siedzi za zabójstwo dziecka np to dobrze że takich leja daje piwko!!!!
Zgłoś
emka1990 2012-11-28, 18:42 1
on tam siedzi za karę a nie w nagrodę. nie mylmy więzień z punktami pomocy
Zgłoś
o................9 2012-11-28, 18:51
artiee napisał/a:

Banda frajerów. Pojedynczo by ich pewnie pozabijał. Ja rozumiem że to jakiś złodziej czy coś, ale bez jaj. Tak powinno się traktować tylko pedofila.

Nie tylko , zabójców , gwałcicieli , porywaczy itd
Jeżeli skrzywdził kogoś - dobrze zrobili , jeżeli za nic oberwał - faktycznie pizdy z tych mundurowych , ale jak za jakąś kradzież czy coś to przesada .

Swoją drogą dlaczego ten filmik trafił do sieci ? Teraz ten gościu o ile żyje może pozwać tych cwaniaczków , chyba , że jest tam dozwolone takie traktowanie
Zgłoś
artiee 2012-11-28, 19:03
No jak pedofil to zwracam honor.
Zgłoś
nielogiczny 2012-11-28, 19:37
bez roznicy czy zlodziej czy pedofil, brawo !!!!
Zgłoś
tofur 2012-11-28, 19:43 4
o kurwa, to chyba ten sam koleś

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów