rosyjska oczywiście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zawsze akcja wymusza reakcję więc za jakiś czas ten pan odkurfi któremuś bachora lub żonę albo co gorsze zajebie przypadkową osobę aby odreagować.
artiee napisał/a:
Banda frajerów. Pojedynczo by ich pewnie pozabijał. Ja rozumiem że to jakiś złodziej czy coś, ale bez jaj. Tak powinno się traktować tylko pedofila.
A może właśnie pedofil?
rafalaudi1 napisał/a:
Zawsze akcja wymusza reakcję więc za jakiś czas ten pan odkurfi któremuś bachora lub żonę albo co gorsze zajebie przypadkową osobę aby odreagować.
i tak mu dopomóż boże
A ilu z was było na dołku? Ciekawe kogo wzięli kryminalni na rozmowę. Ilu siedziało przykutych do krzesła. To są polskie realia.
@grzechu86
Ty w czynnej służbie?
@grzechu86
Ty w czynnej służbie?
powinna być tam katarzyna w i tak potraktowana a potem wywieziona do chin i kulka w ten głupi lep i po sprawie
Gadacie jeden przez drugiego nie nie wiedzac dokladnie ocb.
- delikwent siedzi z paragrafu 162, u. 2 KK FR za rozboj w grupie, przysluguje za to do lat 5. Dostal 2, ma za soba 1.5
- dlaczego dostal w morde? bo pyskowal i wygrazal sie sledczym podczas rozmowy/przesluchania
mysle za gozby w kierunku sledczych w Polsce dostal by tak samo nalezycie w morde.
- delikwent siedzi z paragrafu 162, u. 2 KK FR za rozboj w grupie, przysluguje za to do lat 5. Dostal 2, ma za soba 1.5
- dlaczego dostal w morde? bo pyskowal i wygrazal sie sledczym podczas rozmowy/przesluchania
mysle za gozby w kierunku sledczych w Polsce dostal by tak samo nalezycie w morde.
Współczucia dla domowników, ja do śmietnika wyrzucam.
Czytałam kiedyś dość obszerny wywiad z byłym klawiszem i on dokładnie tłumaczył, jak wyglądają takie sprawy. Kiedy przyjeżdża na dołek taki kozak, to nawet nie musi otworzyć paszczy, żeby się odezwać, a oni już wiedzą, że będą z nim problemy (np. późniejsze podważanie autorytetu przy innych więźniach, co może się dla strażnika skończyć nawet tragicznie). U nas w pierdlach też prewencyjnie pacyfikuje się przemądrzałych, coby wiedzieli, gdzie ich miejsce. Naprawdę, niewielu siedzi za niewinność - a jak już któryś siedzi przez pomyłkę, to na pewno nie zachowuje się jak kryminalista.
Nie wiem, o co chodziło tutaj, ale podejrzewam, że to było po prostu "wychowawcze" działanie mające na celu pomoc w aklimatyzacji
Nie wiem, o co chodziło tutaj, ale podejrzewam, że to było po prostu "wychowawcze" działanie mające na celu pomoc w aklimatyzacji
Abstrakcję sobie wymyśliłem, ale gdyby trafił sobie do ruskiego pierdla koleś z sealsów i by go tak spróbowali skatować, to byłby piękny materiał na harda... jeden skuty koleś urywa łby pięciu klawiszom.
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
cosiarz napisał/a:
@up przeczytaj mój poprzedni post, na str 2 straatveger wyczytał iż brutalnie zgwałcił 12 latke.
Potwierdzone info ? daj cos wiecej.
@up dzisiaj nowy artykuł wyszedł, że ta dziewczynka to córka policjanta i toczy się postępowanie że ten policjant ich nakręcił za kase
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów