📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, miałem nadzieję, że grymas na jej twarzy spowodowany jest przyjmowaniem trzech kutasów na raz a tu taka niespodzianka
Ta jest wyjątkowo oryginalna. Wyobraź sobie że ją walisz a ona z radości konskie zęby wysowa jak na filmie i dławi się sianem.
ale do loda jak znalazl. No chyba ze wczesniej sie udlawi
Ideał kobiety, śpiewać umi i jeszcze do loda stworzona, Grażynki powinny brać przykład, pryma sort
a przepraszam.... ten odruch wymiotny zlikwidować i wtedy dopiro pryma sort
a przepraszam.... ten odruch wymiotny zlikwidować i wtedy dopiro pryma sort
Dobrze, że nie ustawione.
Nie wierzyła gdy jej mówili, że jej chujem zęby powybijają.
Usunięte profesjonalnie.Żeby nie rysować lakieru na berle przy robocie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów