📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poznaję. Ogródki działkowe na obrzeżach Berlina.
petru23 napisał/a:
Biedny Podsiadło. Jak chłop będzie teraz grał?
Ja pierdole Podsiadło z kapelą teraz tak zarabiają?
Halman napisał/a:
Słyszałem już coś o łomografii...
Na moje to łomoterapia destrukcyjna
,,, a z łomografią to się zgadza.
Lomografia, łomografia – powstały na początku lat 90. XX w. w Wiedniu nurt w fotografii polegający na użyciu starych, tradycyjnych aparatów kompaktowych, przeważnie produkcji kacapskiej.
Nazwa nurtu pochodzi od nazwy kacapskiej marki Łomo.
Choć temu z filmu wszystko jedno - kości poszły się jebać
To może jakiś nowy zbiorowy (czelendż) czy może gra wstępna do słoneczka?
To znana metoda wydłużania jak chcesz grać na pianinie i masz za krótkie palce.
Albo to nie boli tak bardzo, albo to twardziele
Przy takiej adrenalince, takie szybkie ciosy bolą po czasie. Paluchy i śródręcze mógł połamać - ale z drugiej strony ten łomik jakiś taki chyba nie za duży, żeby przy takich krótkich ciosach połamać kosteczki. Ludzie wrzeszczą jak im się łamie palce wyginając do tyłu, albo jak ich się tnie tępym nożem - wtedy to boli i nawet adrenalina ci nie pomoże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów