Jeden z lepszych reportaży TVN.
Co na to obrońcy serialu?
Nie no, jak ja uwielbiam takich idiotów
Synku masz jakieś kompleksy?
Tego że w szkole cie bili nie zaleczysz wytykaniem komuś błędów
Ale odpowiem tak co byś zrozumiał jebie mnie to!
A tu masz jeszcze co byś się mógł dowartościować:
szłęm przes gury i doliny obok plynoł sobie strómień przy strumienió siedziała dópeczka która powiedziałą rze da karzdemu byle nie miał nicka "Woland".
Poprawność polityczna w wersji polskiej.... A z Amerykanów się śmiejemy.
Jak dla mnie to mogą atomówkę wystrzelić z tego czołu w stronę Czarnobyla, dopóki to serial a nie podręcznik od historii.
Po prostu wkurwiają mnie troglodyci, ot co
Ujadaj dalej, chętnie poczytam
Edit:
Tak na szybko znalazłem (to Twoje) "haha jakiś fan krula korwina złapał "bul dupy"."
Nie będę czytał innych twoich wypocin, żeby szukać błędów, ale z tego co widzę, to mało ich nie jest.
A cytowanym tekstem się skompromitowałeś. Od dziś masz internet, że nie wiesz jak się pisze o "korwinie" i "bulu dupy"?
W tym moim przypierdoleniu chodziło głównie o fakt, że namnożyło się ostatnio w Polsce ćwierćinteligentów, którzy postanowili nazywać się patriotami, a nie znają oni nawet podstaw historii Polski czy też nie umieją się posługiwać językiem tak umiłowanego przez nich kraju, za to śpiewanie "raz sierpem, raz młotem" wychodzi im wspaniale To trochę smutne i śmieszne jednocześnie
No i nie odpowiedziałeś gdzie zrobiłem błąd.
Wali mnie to co piszesz
Argumenty też masz raczej kiepskie.
Jesteś typowym przedstawicielem gimbusa który nie ma nic do powiedzenia ale znajdzie jakiś jeden mały błąd (a dokładniej przypomni sobie że coś się inaczej pisało mimo że sam robi błędy) i musi to napisać bo tatuś go w nocy odwiedza i jakoś musi się wyżyć w "internetach"
Tego że w szkole cie bili nie zaleczysz wytykaniem komuś błędów
No i skoro mało ich nie jest to dajesz przykłady dziewczynko