początkowo myślałem, że to fake news, ale już nawet na YT są o tym materiały i dyskusje...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Spójrzcie na ten ryj, już zza ekranu zajeżdża od niej czosnkiem. Swoją drogą od dawna wiadomo, choć do teraz stanowiło to tabu, że żydzi jedzą chrześcijańskie dzieci. Stąd ten incydent w Kielcach swego czasu.
Żydzi jedzą dzieci, to fakt historyczny.
Mogłaby zjeść moją kac-kupę, też udowodniłaby wtedy, że nie jest to istota ludzka.
Może niech nie zjada chrześcijańskich niemowląt, to udowodni że ona jest istotą ludzką.
Dziwna logika... Czyli jak ja np zjem tę dupę, to udowodnię, że nie jest istotą ludzką?
Czyli jeśli ja zjem żydówkę to udowodnię, że to też nie jest istota ludzka?
Czyli jeśli ja zjem żydówkę to udowodnię, że to też nie jest istota ludzka?
Żydówki chyba nie są koszerne... w sumie to bez znaczenia. Ale chyba możesz eskimosom na obiad zaproponować.
Baba sobie robi za darmo reklamę a wy łykacie jak pojebani. Szkoda gadać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów